Épp idén augusztusban ünnepelte 20. évfordulóját, az első igazán sikeres Marvel képregény adaptáció, a Penge. Ez pedig remek alkalmat szolgáltatott a címszereplőt alakító Wesley Snipes-nak ahhoz, hogy a “Penge univerzum” további sorsáról és terveiről meséljen. Tette ezt legutóbb a VICE magazin újságíróinak, akiknek az alábbiakat mesélte:

Rengeteg tárgyalás folyik jelenleg is ezzel kapcsolatban, és nagyon örülünk, hogy az emberek továbbra is ennyire lelkesek és nyitottak azzal kapcsolatban, hogy valami újat lássanak ebből a világból. Két tökéletesen illeszkedő projektet is sikerült megálmodnunk, amelyek véleményem szerint csak egy szempontból lehetnek problémásak: A közönség nem tudná eldönteni, melyiket szeresse jobban.

A Marvel fejesei és a csapatom az elmúlt két évben nagyon sokat beszélgettek. És meg kell, hogy mondjam mindenki benne van a buliban. De a Marvel-nek saját biznisze van [utalva ezzel az MCU] előbb azzal kell foglalkozniuk és még ki kell találniuk, hogyan lehetne a világukba beleilleszteni Pengét.

– mondta Snipes, majd hozzá tette azt is, hogy:

Amikor legközelebb láttok valamit a Penge univerzumból, ne feledjétek el, hogy amit korábban csináltunk, csupán gyerekjáték ahhoz képest, mint amire most készülünk.

Hogy a színész pontosan mire célozhatott az nagyon ködös egyelőre. Elképzelhető, hogy két teljesen különálló ötletről van szó, amik közül majd egyet kiválaszt a Marvel, ugyanakkor az is könnyen megeshet, hogy a Penge 4. és 5. részére célzott Snipes. Ahogy az is kérdéses, hogy a karakter a Bosszúállók által vezetett mozis univerzumhoz, vagy a jóval kisebb TV-s, esetleg Netflix-es világhoz csatlakozhat majd. Ha tippelünk kéne, az utóbbira voksolnánk, de szó se róla izgalmas lenne Snipes-ot a Bosszúállók mellett harcolni látni.