A The Wrap tegnapi cikkéből többek között az is kiderült, hogy a Warner jelen pillanatban kevésbé tartja fontosnak a Batgirl és Nightwing filmeket, sokkal inkább az Igazság Ligájának tagjairól szeretnének különálló alkotásokat készíteni. Az interjú végén pedig egy nagyon érdekes információ is elhangzott a Time Warner és az AT&T egyesüléséről.

A Time Warner (a Warner Bros. és a DC Comics anyavállalata) már 2016 októberében megegyezett az AT&Tvel, hogy 85,4 milliárd dollárért felvásárolhatja a filmes vállalatot. Az üzlet azonban nem valósult meg, mert a kormány valamiért megakadályozta ezt. A Wrap értesülései szerint, ha rövid időn belül nem történik meg a két cég közti üzletkötés, akkor a Warner új vásárlót fog keresni. A Warner egyik belsős munkatársa az alábbiakat mondta a fennálló helyzetről:

Ha a fúzió nem valósul meg, akkor a Time Warner külön fogja áruba bocsájtani az HBO-t, a Warner Bros.-t és a DC Comics-ot is a jövendőbeli érdeklődőknek.

Pár évvel ezelőtt az Apple is érdeklődését fejezte ki a Warner iránt, így elképzelhető, hogy a mai napig potenciális vevők maradtak, de az is lehetséges, hogyha a Disney-nek maradt még annyi tőkéje akkor a Warner-t is felvásárolja majd. Természetesen ez csak egy spekuláció, de annyi biztos, hogyha nem jön össze az üzletkötés az AT&T-vel, akkor érdekes lesz látni mi fog történni a Warner-ral.