A Warner Bros., az Igazság Ligája kritikai és pénzügyi buktája után látta elérkezettnek az időt arra, hogy nagy lépésre szánja el magát a jövőbeli filmek sikerének érdekében. A nagy lépés pedig az volt, hogy a DC filmekért eddig felelős Geoff Johns helyére az AZ és Démonok között excecutive producerét, Walter Hamada-t  tették, aki ezzel tulajdonképpen a DC új Kevin Fiege-je (a Marvel fő embere) lett. Toby Emmerich producer az alábbiakkal kommentálta Hamada kinevezését:

Walter kreatív, lelkes és nagyon elkötelezett, ezen tulajdonságait pedig minden bizonnyal kamatoztatni tudja majd a szuperhős filmek terén is. Ő egy fantasztikus producer, aki a nyár két legnagyobb sikere felett – az AZ és az Annabelle 2.: A teremtés – felett is bábáskodott. Ezért bátran ki merem jelenteni, hogy Walter, Geoff segédletével olyan DC filmeket fognak készíteni, ami a széles közönséggel és fanboyokkal is ugyanúgy fog rezonálni. Alig várom, hogy az új munkahelyén is együtt dolgozhassak vele.

Ez a váltás egyébként első olvasásra nagyon érdekesnek tűnik és Hamada-ban van potenciál arra, hogy egy új, talán sikeresebb irányba vigye a DC filmes univerzumát.