Idén az AZ második fejezete mellett egy másik jól ismert és korábban már feldolgozott Stephen King mű kerül bemutatásra a mozikban. Ez pedig nem más lesz, mint a Kedvencek temetője. A klasszikus, 1989-es horror film új változatát Kevin Kölsch és Dennis Widmyer készítették el, Jason Clark (Everest, Zero Dark Thirty) és John Lithgow (Dexter, Csillagok között) főszereplésével. A pár hónapja bemutatott első előzetes csak ízelítőként szolgált, de a ma debütált, új kedvcsinálónak köszönhetően még többet tudhattunk meg a történetről, valamint a mű hangulatába is jobban elmerülhettünk. Tudjuk, hogy nem lehet csak az előzetesek alapján megítélni egy filmet, mert sokszor becsapósak tudnak lenni, de nekünk nagyon jó előérzeteink vannak a Kedvencek temetője újrázásával kapcsolatban. Legalábbis ez a második, több, mint hatásosra és vérfagyasztóra sikerült trailer minket megvett!

A nagy hatású Stephen King regény alapján készült film Dr. Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel (Amy Seimetz) és két kisgyermekükkel Bostonból kiköltözik vidékre, Maine-be. Louis a család új otthona mellett, az erdő mélyén felfedez egy titkos és rejtélyes temetkezési helyet. Amikor beüt a tragédia, Louis segítséget kér a fura szomszédtól, Jud Crandalltől (John Lithgow), és ezzel egy olyan veszélyes láncreakciót indít el, amely felszabadít egy kifürkészhetetlen gonosz erőt, és ez szörnyű következményekkel jár.

A Kedvencek temetőjében, Jason Clarke mellett olyan további színészek is felbukkannak kisebb-nagyobb szerepekben, mint John Lithgow, Naomi Frenette és Amy Seimetz. A filmet idehaza a UIP-Duna Film mutatja be 2019. április 4.-én.