Azt már az előzetesből is tudjuk, hogy a kaijuknak 10 évvel az első rész eseményei után sikerül újból utat törniük a világunkba. Most pedig az is kiderült, hogy ez idő alatt nem tétlenkedtek, hanem fejlődtek és erősödtek. Peter Chiang a film vizuális effektusaiért felelős szakembere nemrég bővebben is mesélt a folytatásban felbukkanó három új lény kinézetéről és tulajdonságairól. A három új óriás szörny a Raijin, Hakuja és Shrikethor neveket kapták. Egyenlőre csak erről a három kaijuról érkezett karakterleírás, de a filmbn valószínűleg ennél jóval többel találkozhatunk majd.

Raijin

Egy T-Rex-hez nagyon hasonló testfelépítéssel bíró szörny, aki az ellene irányuló, mindennemű támadás erejét képes elnyelni és azt átalakítani és fegyverként használni. 5-ös kategóriájú kaiju, ő a legerősebb és legveszélyesebb az új csapatból.

IMG_9798

Hakuja

Hakuja egy 4-es kategóriájú kaiju, aki egy imádkozó sáska, egy vakond és egy aligátor szerelemgyerekére hasonlít a legjobban. Méretben kisebb, mint Raijin, de koránt sem veszélytelenebb.

IMG_9795

Shrikethor

Róla egyenlőre nem kaptunk túl sok információt. Annyit tudni mindössze, hogy Shrikethor szintén egy 4-es kategóriájú kaiju lesz, aki két tüskés farokkal rendelkezik és plazma löketeket tud kibocsájtani magából.

IMG_9794

Chiang továbbá azt is elárulta, hogy ezúttal a kaijuk megtanultak csapatban dolgozni, ezáltal pedig még kiszámíthatatlanabbak és veszélyesebbek lette, mint legutóbb voltak. Alig három hónap múlva pedig mi is megbizonyosodhatunk róla, hogy hogyan sikerült még izgalmasabbá tenni a kaijuk és jaegerek összecsapásait.

Hazai bemutató: 2018. április 8.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

A képeken a film alapján készült játékfigurákat láthatóak!