Pont tegnap írtuk meg, hogy a nemrégiben lezajlott utóforgatások ellenére is szépen haladnak a még mindig cím nélküli, negyedik Bosszúállók film munkálatai. A vágás kész, hamarosan pedig az utómunkálatok is kezdetét vehetik. A pontos cselekményt természetesen teljes titoktartás övezi, de annyi biztos, hogy a hősök java rész visszatér majd valamilyen úton módon a folytatásban. Az Atlanta Filming weboldalnak köszönhetően pedig ma azt is megtudhattuk, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború végén elporladt Fekete Párduc egészen biztosan feltámad majd és hangsúlyosabb szerepet is kap az utóforgatásoknak hála. Ahogy szülőföldje, a végső csata helyszínéül szolgáló Wakanda is.

A forgatási helyszín és a szereplőgárda alapján úgy tűnik, hogy a Bosszúállók 4-ben sokkal több jelenése lesz a Fekete Párducnak, mint amennyi a Végtelen háborúban volt. Szóval ez inkább király dolgokkal való kibővítés volt, mintsem utóforgatás.

Dave Bautista kissé paranoiás kijelentésének értelmében ebből az is következhetne, hogy a stúdió Fekete Párduccal szeretné betölteni a Galaxis őrzői csapatának megnyirbált szerepét, de erre egyelőre semmi bizonyíték sincs. Az viszont sokkal valószínűbb, hogy a Marvel és a Disney azért tesz több Wakandát és ezzel együtt több Fekete Párducot is a negyedik Bosszúállókba, mert a karakter szóló filmje nem várt kritikai és pénzügyi siker lett.