Miközben a sokat csúsztatott harmadik Cloverfield film első előzetesére várunk – legnagyobb meglepetésünkre – befutott egy olyan hír miszerint már a negyedik felvonás is elkészült titokban. Ami viszont még ennél is megdöbbentőbb, az az, hogy a jelenleg Overload címen futó film a második világháború idején játszódik. Ez pedig igencsak távol áll az eddigi Clover mozik idővonalától. Az Overload hivatalos szinopszisa szerint viszont témában igen is beleillik ebbe az univerzumba:

A partraszállás napján egy maréknyi amerikai katonát ledobnak az ellenséges vonalak mögé. Itt egy küldetést kell végrehajtaniuk, ami, ha sikerrel jár akkor véget vethet a háborúnak. Időközben azonban rájönnek, hogy az elsőre egy hétköznapi falunak tűnő hely valójában egy titkos náci kísérlet színtere. A felfedezés után a katonáknak nem csak a nácikkal, de rejtélyes természetfeletti erőkkel is meg kell küzdeniük.

A filmet Julius Avery (Son of a Gun) rendezte Billy Ray (Az éhezők viadala) és Mark L. Smith (A visszatérő) forgatókönyve alapján. A főbb szerepekben pedig olyan színészek lesznek láthatók, mint Wyatt Russell (22 Jump Street) és Bokeem Woodbine (Pókember: Hazatérés). A hírt érdemes fenntartásokkal kezelni, mert hivatlos megerősítés nem érkezett hozzá, de ha mégsem a Cloverfield univerzum része lesz a film akkor sem leszünk csalódottak, mert a sztori önmagában is nagyon érdekes.

Várható bemutató: 2018. november 22.