A két főszereplő tegnap már jelezte, hogy a mai nap folyamán számíthatunk legújabb vígjátékuk első előzetesére, ami ígéretükhöz híven valóban meg is érkezett. A The Hustle névre hallgató film tulajdonképpen az 1988-as, Steve Martin és Michael Cain főszereplésével készült, A Riviéra vadorzói című vígjáték női remake-je lesz majd. A nemrég debütált kedvcsináló alapján nemiképp modernizálták a történetet és az eredetivel ellentétben úgy tűnik, hogy – elsősorban Rebel Wilsonnak köszönhetően – a verbális helyett inkább a fizikai humorra helyezték a hangsúlyt, ami nem egyelőre nem túl biztató képet fest az alkotásról. De erről döntsetek inkább magatok…

Az 1988-as “A Riviéra vadorzói” remake-jében egy jómódban élő magas, valamint egy alacsonyabb kategóriába tartozó, rivális szélhámősnő kénytelen összefogni egymással annak érdekében, hogy bosszút álljanak egy férfin, aki mindkettőjüket csúnyán átverte.

A két színésznő mellet még olyan színészek bukkannak majd fel kisebb-nagyobb szerepekben, mint Tim Blake Nelson, vagy Alex Sharp. A rendezői székben pedig a Skins, valamint a Ki vagy, Doki? egyes epizódjaival hírnevet szerző, Chris Addison ült.