Az Igazság Ligája kritikai és pénzügyi bukdácsolását követően a Warner azonnali változtatásokat eszközölt a DC filmek jövőjét illetően. Walter Hamada kinevezése után a több, mint egy tucat filmterv jócskán le is redukálodott. Jelen pillanatban nyolc olyan alkotás van terítéken a stúdiónál, ami kétségkívül el fog készülni az elkövetkezendő négy évben. Ezek szerint az Aquaman, a Shazam!, a Wonder Woman 2,  Suicide Squad 2, a Flashpoint és a The Batman című filmeket egész biztosan láthatja majd a közönség záros határidőn belül. Az előbb felsorolt hat filmen kívül pedig most az is megerősítést nyert, hogy az Acélember folytatása, valamint egy Nightwing film is terítéken van a stúdiónál.

Mivel a Warner következő nyolc filmje nagy valószínűséggel a fentiek lesznek, így egyre kevesebb az esély az alábbi filmekre: Batgirl, Green Lantern Corps, Justice League Dark, Cyborg.

Az Aquaman-t már leforgatták, a Shazam! hamarosan forog, a Suicide Squad 2 és Wonder Woman 2 stábja az előkészületeknél tart, a Flashpoint és a The Batman rendezőit már bejelentették, de hogy mikor kezdhetik forgatni őket arról egyenlőre nincs hivatalosan megerősített hír. A Nightwing rendezői székére jelen pillanatban Chris McKay (Lego Batman – A film) a legesélyesebb, az Acélember folytatásához pedig Matthew Vaughn-t (Kick-Ass, Kingsman) szeretné megszerezni a stúdió.