Nagyjából 10 hónappal a Toy Story franchise negyedik részének bemutatója előtt megérkezett annak első ízelítője. Mivel egy teaser előzetesről van szó, így magából a filmből még nem láthatunk jeleneteket, de az új folytatás egyik új és vélhetően fontos karakterével, Forky-val már most megismerkedhettünk. Régebben még azt pletykálták, hogy a Toy Story 4 arról fog szólni, hogy Woody útra kel, annak érdekében, hogy megtalálja elveszett szerelmét, Bo Peep-et, azonban az előzeteshez érkezett hivatalos szinopszis szerint mégsem ez adja majd a sztori alapját. Az előzetes után ti magatok is elolvashatjátok, hogy mi lesz az új Toy Story film cselekményének elindítója.

Woody mindig is biztos volt a világban beltöltött szerepében és abban, hogy elsődleges feladata az, hogy boldoggá tegyen egy gyermeket, legyen az Andy vagy Bonnie. De, amikor Bonnie egy Forky nevű új és meglehetősen kelletlen játékot kap, kezdetét veszi egy olyan kaland, régi és új barátokkal karöltve, ami megmutatja Woody-nak, hogy milyen nagy a világ, főleg akkor, ha egy játékról van szó.

A filmet John Cooley (Riley első randija) rendezte, producerei pedig Jonas Rivera (Agymanók, Fel!) és Mark Nielsen (Agymanók) voltak. A Toy Story 4. része Amerikában 2019. június 21-én, míg idehaza 2019. július 11-én kerül majd bemutatásra.