A filmet forgalmazó InterCom-nak köszönhetően már szinkronizált formában is megcsodálhatjuk az épp ma születésnapját ünneplő, Quentin Tarantino kilencedik alkotásának előzetesét. A forgalmazó előzetes tervei szerint a végeleges filmben szintén, a trailerben hallható Hevér Gábor-Stohl András páros fogja tolmácsolni nekünk DiCaprio és Pitt szavait, amivel mi ki is egyeznénk. Most pedig hallgassátok meg a saját füleitekkel is… A 12-es korhatár karika azonban, még ha csak előzetes korhatárolásról is van szó, azért elég vicces egy Tarantio film kapcsán.

1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is….

A Volt egyszer egy… Hollywoodban Brad Pitt és Leonardo DiCaprio mellett olyan színészek is felbukkannak még, mint Margot Robbie, Dakota Fanning, Kurt Russell, Al Pacino, Timothy Olyphant, Tim Roth, Bruce Dern, Michael Madsen, és Rumer Willis.