Úgy tűnik, egy szuperhősnek is lehet humora. Deadpool mellé most Shazam is felsorakozik: egyelőre úgy látszik, hogy a mozikba újonnan felbukkanó hőst játszó Zahary Levi a szellemesség kedvesebb fajtáját műveli, miközben eljátssza azt a srácot, aki egy egyszerű varázsszó kimondásával csomó szuperképességre tesz szert. És bár a San Diegó-i ComicConon bemutatott előzetes szerint a SHAZAM!-film a viccekre helyezi a hangsúlyt, a színész biztos benne, hogy a készülő folytatásokban akciókban is bőven lesz része.

Szerintem, rengeteg lehetőség van még a figurámban

– nyilatkozat a színész, aki minden internetes gyanúsítás ellenére is állítja, hogy a testhezálló vörös szuperruha nincs kipárnázva, és a saját izmai dagadnak a lasztex alatt.

Egy filmben nem lehet mindent elsütni. De azt mindenképpen szeretném, ha a folytatásban megverekedhetnék Supermannel. Az elég laza lenne.

A színésznek azért így is bőven volt akciójelenete a forgatás során, de azt az interjúban is hálával említette, hogy az eredetileg az első részben a főgonosz szerepét vállaló Dwayne Johnson végül nem ért rá, és átkerült a második részbe. Ezúttal csak a Dr: Sivanát játszó Mark Strong-gal kell összemérnie az erejét.

Várható hazai premier: 2019 április