A Netfix nem kisebb fába vágta a fejszét, minthogy képrenyőre adaptálja Andrzej Sapkowski regényeit és az azokból készült videojáték trilógiát. A The Witcher játékok pedig hatalmas rajongó táborral bírnak, akiknek nem lesz egyszerű megfelelni. Az eddig napvilágot látott 15 másodperces teaser és hivatalos fotók is erősen megosztották a fanatikusokat. Az egyik felük továbbra is tűkön ülve várja a streaming szolgáltató 8 részes sorozatát, míg a másik felük ott bojkottálja a produkciót, ahol csak lehet. Valószínűleg a Comic-Con-on nemrég bemutatott ízelítő sem fog ezen változtatni, de “Witcher szűzként” (egyik játékkal sem játszottam), azt kell, hogy mondjam, a Netflix ezúttal is apait anyait beleadott. A The Witcher ugyanis nagyon látványos és izgalmas szériának ígérkezik.

A történet főszereplője Ríviai Geralt (Henry Cavill), egy mutáns szörnyvadász, aki egy kőkemény fiktív középkori világban teljesít megbízatásokat és avatkozik be a politikusok életébe.

A The Witcher valószínűleg az év vége felé debütál majd a Netflix kínálatában és a címszereplőt alakító Henry Cavill (Az Igazság Ligája) mellett Anya Chalotra, Eamon Farren és Lars Mikkelsen is fontos szerepet fognak betölteni.