A Disney egyik legismertebb rajzfilmje élőszereplős köntösben, a 90-es évek kultikus ifjúsági sorozatának film változata, bedühödött Katherine Heigl és egy jól ismert legenda Guy Ritchie tálalásában. Ezek a filmek jelennek meg idén augusztusban a ProVideo forgalmazásában.

A szépség és a szörnyeteg (DVD) – Megjelenés: 2017.08.02.

A mindnyájunk által ismert és szeretett karakterek és az ő történetük elevenedik meg a Disney klasszikus rajzfilmje, A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatában, amely minden idők egyik legközkedveltebb meséje előtt tiszteleg eddig soha nem látott módon! Keresd DVD-n és gyűjteményben a rajzfilmmel!


Power Rangers (Blu-ray, DVD) – Megjelenés: 2017.08.09.

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, az öt átlagos tinédzser élete végzetszerűen összefonódik, mikor egy tiltott területre tévedve különleges erővel felvértezett érmékre bukkannak. Ezáltal pedig olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: szuperhősök lesznek. Miközben új mentorukkal, Zordonnal (Bryan Cranston, Breaking Bad: Totál szívás) azt tanulják, hogy tartsák kordában a bennük lakozó erőt, feltűnik a kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks, Az éhezők viadala), hogy elpusztítsa városukat. A fiataloknak össze kell fogniuk, és igazi Power Rangers-taggá kell válniuk ahhoz, hogy megállítsák a világuralomra törő gonosz hatalmat.


Öldöklő szerelem (Blu-Ray, DVD) – Megjelenés: 2017.08.16.

Tessa Connover (Katherine Heigl) a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy véget ért a házassága Daviddel (Geoff Stults), azt pedig főleg nem, hogy az exférje azóta eljegyezte új barátnőjét, Julia Bankset (Rosario Dawson). Julia úgy érzi, David személyében végre megtalálta élete szerelmét, és leszámolhat saját zűrös múltjával. Tessa féltékenysége azonban olyannyira betegessé válik, hogy egy idő után már csak egyetlen cél lebeg a szemei előtt, hogy Julia életét pokollá tegye – és ezért semmitől sem riad vissza!

Blu-rayTM  EXTRÁK:

  • VISSZASZEREZNI AZT, AMI A TIÉD: ÍGY KÉSZÜLT AZ ÖLDÖKLŐ SZERELEM Fedezd fel egy megvetett nő világát ebben a kulisszák mögé kalauzoló kisfilmben, amely feltárja egy modern thriller titkait
  • KOMMENTÁR DENISE DI NOVI RENDEZŐVEL (eredeti nyelven)
  • KIMARADT JELENET

 

Hatalmas kis hazugságok (DVD) – Megjelenés: 2017.08.23.

Az Oscar®-díjas REESE WITHERSPOON (A nyughatatlan) és NICOLE KIDMAN (Az órák) játsszák a főszerepet ebben a drámai felhangtól sem mentes fekete komédiában. Árulásról és gyilkosságról mesél ez a történet, amely romba dönti a tökéletességről alkotott képet, és felhívja a figyelmet az idealizált házasság, család, barátság és szex mögött rejlő ellentmondásokra. A nagyszerű szereplőgárdában olyan nevek bukkannak még fel, mint SHAILENE WOODLEY, ALEXANDER SKARSGARD, ADAM SCOTT, ZOE KRAVITZ és LAURA DERN. Az azonos című bestseller alapján készült minisorozatot az Emmy®-díjas DAVID E. KELLEY (Ally McBeal) adaptálta tévére, melyből az Oscar®-díjra jelölt JEAN-MARC VALLÉE (Mielőtt meghaltam) rendezett nem mindennapi élményt.

EXTRÁK:

  • A Hatalmas kis hazugságok mögött: Alapos betekintés a sorozat kulisszái mögé a szereplőkkel és az alkotókkal készült, eddig soha nem látott interjúkkal
  • Valamint „Bepillantás az epizódokba” Jean-Marc Vallée rendező és David E. Kelley író közreműködésével


A viskó (DVD) – Megjelenés: 2017.08.23

Az azonos című bestseller alapján készült A viskó egy apa mindent megváltoztató, spirituális utazására kíséri el a nézőt. Egy családi tragédiát követően Mack (Sam Worthington, Avatar) hitválságba kerül, és nem csupán Isten létezését kérdőjelezi meg, de az életnek sem látja többé értelmét. Mack képtelen továbblépni, míg egy nap rejtélyes meghívót kap egy elhagyatott kunyhóba. Itt aztán három különös idegennel ismerkedik meg, köztük a titokzatos Papával (az Oscar®-díjas Octavia Spencer). Új ismerőseinek hála Mack olyan örök igazságokra lel, melyeknek köszönhetően képes lesz jobban megérteni az őt ért tragédiát, és új értelmet találni életének.


Arthur király: A kard legendája (Blu-ray, 3D Blu-ray, 4K UHD, DVD) – Megjelenés: 2017.08.23.

AZ ELISMERT GUY RITCHIE a tőle megszokott pörgős rendezői stílusával kelti életre az Excalibur ősi legendáját, amely Arthur történetét követi nyomon a nyomortól egészen a trónig. Mikor az apját megölik, a nagybátyja pedig elfoglalja a trónt, Arthur elveszíti uralkodói jogát, és mostoha körülmények között, a város sikátoraiban kell felnevelkednie. Ám egy nap kihúzza a kardot a sziklából, és az élete egy csapásra felfordul, ő pedig kénytelen szembesülni valódi örökségével. Keresd limitált fémdobozos változatban is!

4K és Blu-rayTM EXTRÁK (magyar felirattal):

  • A félszeg Arthur – Charlie Hunnam egy gentleman, egy izompacsirta és egy lázadó egyszerre, akihez hasonló királyt még nem láttunk!
  • A kőbe zárt kard – Látogass el a forgatás helyszínére Guy Ritchie-vel, aki új életet lehel Anglia legismertebb legendájába!
  • Hárítás és vérzés – Charlie Hunnam és más színészek gyorstalpalót kapnak kardforgatásból.
  • A múltra építve – Légy szemtanúja a középkori városi létnek a semmiből felépített Londoniumban!
  • És még sok más!


LEGO Tini szuperhősök – Agymosás (DVD) – Megjelenés: 2017.08.30.

Csatlakozz te is a LEGO® DC Tini Szuperhősökhöz ebben a vadonatúj animációs kalandban, amely csordultig van észbontó akcióval! Történetünk elején valami nem stimmelhet a fejekkel, hisz sem Supergirl, sem Wonder Woman, sem pedig Batgirl nem emlékszik azokra a gaztettekre, melyekért őket teszik felelőssé. Ráadásul Dongóhoz és Katanához sem fordulhatnak segítségért, hisz ezek a lányok is épp rosszban sántikálnak. Szuper képességeknél tehát többre lesz szükség ahhoz, hogy kibogozzák ezt az agyi kavart, és kiderítsék, hogy ki vagy mi állhat eme elmés gonoszkodás mögött. Kapd magadra a köpenyed, és irány a LEGO® csajos csetepatéja!