Csaló csajok (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2019. szeptember 12.

Josephine Chesterfield (Anne Hathaway), az elbűvölően csábos angol dáma abból él, hogy könnyen rászedhető gazdag férfiakat forgat ki a vagyonukból. Penny (Rebel Wilson) viszont úgy szerzi meg a mindennapi betevőjét, hogy szerencsétlen flótásokat nyúl le a környező kocsmákban. Ugyan a módszereik különböznek, mindketten mesterei a csalásnak, úgyhogy összefognak, hogy olyan férfiakat leckéztessenek meg, akik nőket vertek át. Rebel Wilson szókimondó poénjai és Anne Hathaway szellemes megjegyzései verhetetlen párost alkotnak ebben az üdítő komédiában, melyben a két szélhámosnő bármire képes azért, hogy átverjenek egy naiv milliárdost (Ales Sharp).

Két lépés távolság (DVD) – Megjelenés: 2019. szeptember 26.

Stella (Haley Lu Richardson) egy tűzről pattant, életrevaló 17 éves lány. A legtöbb tinédzserrel szemben azonban Stella életének nagyját a kórházfalak között tölti, ugyanis cisztás fibrózisban szenved. Mikor aztán megismerkedik a jóképű, lázadó Will-lel (Cole Sprouse), akit szintén a kórházban ápolnak, a lány azonnal vonzódni kezd hozzá, ám orvosi előírásra a fiatalok nem mehetnek közel egymáshoz. Miközben Stella és Will lélekben egyre közelebb kerülnek egymáshoz, úgy szembesülnek azzal az őrületes kérdéssel, hogy milyen lehet a szerelem, ha még egyetlen érintés is szigorúan tilos?


Bosszúállók: Végjáték (DVD) – Megjelenés: 2019. szeptember 4. 

A Bosszúállók-széria negyedik felvonása egy 22 filmből álló történetfolyam megismételhetetlen lezárása, egy monumentális utazás utolsó állomása. Hőseink végre megértik, hogy milyen törékeny is a valóságunk, melynek megőrzése érdekében óriási áldozatokat kell hozni. Ez a nagyszabású kaland a barátságról és a csapatmunkáról szól, valamint arról, hogy a lehetetlen akadályok leküzdése érdekében félre kell tenni az ellentéteket. Peter Travers, a Rolling Stone írója szerint „Készüljünk fel arra, hogy leesik az állunk!”

Pokémon – Pikachu, a detektív (DVD, Blu-ray, 4K UHD) – Megjelenés: 2019. szeptember 18.

Mikor Harry Goodman, a zseniális nyomozó eltűnik, a fia, Tim és Harry egykori Pokémon-társa, Pikachu, a detektív (Ryan Reynolds) egyesült erővel erednek a nyomába. Miközben megpróbálják összerakni a Ryme City-t átszövő rejtély részleteit, a páros egy olyan sokkoló összeesküvésre bukkan, amely az egész Pokémon univerzumot veszélybe sodorhatja.

Aladdin (DVD) – Megjelenés: 2019. szeptember 25.

Izgalmas történet a megnyerő utcai suhancról, Aladdinról és a bátor és szabad akaratú Jázmin hercegnőről, akik közös jövőjének kulcsa egy Dzsinn lehet. A Disney 1992-es animációs klasszikusa alapján készült filmben Guy Ritchie rendező a rá jellemző szélsebes, sajátos látványú akcióval tölti meg Agrabah kitalált városát.