A Szívek szállodája: Egy év az életünkből végre megjelenik DVD-n, méghozzá Lorelai és Rory eredeti szinkronhangjával! A kétlemezes DVD-n a sorozat négy 90 perces epizódját találod, melyek egy évet, azaz négy évszakot – Tél, Tavasz, Nyár, Ősz – ölelnek fel, amit a sorozat eredeti alkotói írtak és rendeztek,Amy Sherman-Palladino és Daniel Palladino. De a gyerekek is örülhetnek, hiszen Villám McQueen is érkezik, jön a Verdák 3. DVD-n és három filmes DVD gyűjteményben!

Batman Kétarc ellen (DVD) – Megjelenés: 2017.11.08.

Dobjunk fel egy érmét, és lássuk, mi lesz a véged, Batman! Mikor egy szerkezet – amely arra hivatott, hogy a bűnözők fejében megszüntesse a gonoszságot – elromlik, Gotham City kerületi ügyésze, Harvey Dent átalakul a szörnyen eltorzult fejű és elméjű Kétarccá! Ehhez jön még a Joker, Pingvin és Rébusz által keltett bűnözési hullám, ésBatman és Robin talán ezúttal végleg alulmarad. Vajon a Macskanő által nyújtott segítő mancs talpra állíthatja majd hőseinket, és segíthet nekik abban, hogy meghiúsítsák Kétarc szörnyű tervét? Kiderül ebben a lélegzetelállító nagy kalandban! Olyan legendás színészek közreműködésével, mint Kétarc szerepében William Shatner, valamintAdam West, Burt Ward és Julie Newmar, ez a vadiúj DC animációs film tuti minden Batman-rajongót levesz majd a lábáról!

EXTRA (magyar felirattal):

  • Bepillantás a DC Univerzum két egész estés animációs filmjeibe

LEGO Batman – A film és LEGO Kaland DVD gyűjtemény (DVD) – Megejelnés: 2017.11.08.

 A két szupi-szuper LEGO film most egy gyűjteményben érkezik!

LEGO KALAND

A legeslegelső egész estés LEGO®-mozifilm főhőse Emmet, az átlagos, szabálykövető, tökéletesen hétköznapi LEGO®- minifigura, akit tévedésből roppant különleges személyként azonosítanak, és azt hiszik, rajta áll vagy bukik a világ sorsa. Hirtelen nagyszabású küldetésen találja magát egy csapat idegen társaságában: meg kell állítaniuk egy elvetemült zsarnokot. Emmet számára azonban ez a feladat egy kissé túl nagy falat…

LEGO® BATMAN – A FILM

Ugyanazzal az őrületes tempóval felvértezve, mint ami A LEGO®-kalandból is világszenzációt csinált, az eredeti csapat önjelölt vezetője, LEGO® Batman most saját egész estés kalanddal tér vissza. De Gotham óriási változások elé néz, és ha Batman meg akarja akadályozni Jokert a hatalomátvételben, akkor fel kell hagynia ezzel az „egyedül dolgozom” mizériával, és együtt kell működnie másokkal, no meg talán az sem ártana, ha egy kicsit, egy icipicikét felengedne.

Verdák 3. (DVD) – Megjelenés: 2017.11.08.

Az arrogáns nagymenő Vihar Jackson vezetésével olyan áramvonalas és vadiúj versenykocsik jelennek meg a pályán, melyek egyszerűen állva hagyják a legendás Villám McQueent, aki aztán hamarosan a partvonalra szorul. Hogy ismét formába lendüljön, ahhoz szüksége lesz Cruz Ramirez, a lelkes fiatal edző segítségére, továbbá fel kell idéznie magában Hudson Hornet tanításait, és még az sem ártana, ha a sors is mellé állna. Vidd haza a nagysikerű sorozat harmadik felvonását, amely tele van felejthetetlen karakterekkel és lélegzetelállító pillanatokkal!

EXTRÁK:

  • Lou
  • Miss Fritter versenysulija (magyar hanggal)
  • Audiokommentár Brian Fee rendező, Kevin Reher producer, Andrea Warren társproducer és Jay Ward kreatív rendező közreműködésével

Az Igazság Ligája: Az új küldetés (DVD) – Megejelnés: 2017.11.15.

Darwyn Cooke díjnyertes képregénye alapján készült ez a lenyűgöző animációs kalandfilm, amely leleplezi az Igazság Ligája eredetét. A hidegháború okozta paranoia miatt Superman, Batman és Wonder Woman is a kormány célkeresztjébe kerül, és csak a lehető legsúlyosabb veszély képes arra kényszeríteni őket, hogy olyan újoncokkal kiegészülve, mint a Villám, Zöld Lámpás és a Marsi Embervadász, együttesen vegyék fel a harcot a Föld megmentése érdekében. Ezzel a vadonatúj különleges kiadással te is belevetheted magad a nagyívű kalandba, amely megmutatja, hogy a Föld legnagyobb bajnokai hogy hozták létre a világ valaha volt leghatalmasabb szövetségét!

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Retro Action Cool: Darwyn Cooke története
  • Szuperhősök egyesülve!: Az Igazság Ligája történelme
  • A végzet légiója: Hogy épül fel egy szupergonosz?
  • Képregényes kommentár: Tisztelgés Az új küldetés előtt; Audiokommentárok (eredeti nyelven)
  • Bepillantás a DC Universe következő animációs filmjébe

Kipörgetve (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2017.11.29.

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett Foster (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak.  Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől, ám egy vártalan baki folytán a nyerő párost tetten érik. A feldühödött tulajdonos arra utasítja a srácokat, hogy fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt. A Foster tesók erre egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek.

Atomszőke (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2017.11.29.

Az Oscar®-díjas Charlize Theron őfelsége titkos szolgálatának leghalálosabb ügynökét játssza ebben az elképesztő akciójeleneteket felvonultató thrillerben. Lorraine Broughtont (Theron) a hidegháborús Berlinbe küldik, ahol aztán minden eszét, ügyességét és vonzerejét be kell vetnie ahhoz, hogy kézre kerítsen egy felbecsülhetetlen értékű dossziét, amire igen sokan pályáznak. Miközben körülötte forradalom van készülőben, Broughtonnak agyafúrt árulókon és rendíthetetlen bérgyilkosokon kell keresztülverekednie magát az év legtökösebb akciófilmjében, melyben olyan színészek bukkannak fel, mint James McAvoy, Sofia Boutella és Toby Jones.

Szívek Szállodája – Egy év az életünkből (DVD) – Megjelenés: 2017.11.29.

A Szívek szállodája: Egy év az életünkből végre megjelenik DVD-n ráadásul szinkronosan! Az új évad visszavisz kedvenc nosztalgikus kisvárosodba, Stars Hollow-ba, ahol a kávé-imádó, gyorsan-beszélő anya-lánya duó mindennapjaiba nyerhetsz betekintést.

Közel tíz évvel az eredeti sorozat vége után járunk. Lorelai még mindig a Szitakötő szállót vezeti (és úgy issza a kávét, mint mások a vizet), közben Rory már 32 éves és nagy sikereket ért el munkájában. Míg Rory a munkával küzd, Lorelai a saját problémáit próbálja megoldani, Emily pedig elhunyt férjét, Richard-ot gyászolja. Emily élete nagy változáson megy keresztül, hisz mióta megözvegyült, nem tudja mihez is kezdjen. Richard halála miatt Emily és Lorelai kénytelen rendezni viharos viszonyukat, ami a sorozat kezdete óta nem nagyon változott.