Decemberben a téma a sorozatok és Christopher Nolan körül forog. Érkezik többek között a Halálos fegyver és a Westworld 1. évada DVD-n, és jön a nagysikerű Trónok Harca sorozat 7. évada, most Blu-ray™ steelbook változatban is. Továbbá érkezik a legendás Christopher Nolan legújabb filmje, a Dunkirk, Blu-ray™ digibookban és 4K UHD-n is. De nincs még vége a 4K kiadványtárnak, hiszen hat további Nolan-film is elérhető lesz UHD változatban!

 

Halálos fegyver 1. évad (DVD) – Megjelenés: 2017.12.06.

A Halálos fegyver eszeveszett akció, humor és dráma tökéletes keverékével dolgozza fel a klasszikus filmsorozatot, és veti be újra annak ikonikus párosát. Mikor a gyásszal megbirkózni képtelen ex-kommandós Maritn Riggs (Clayne Crawford) Kaliforniába költözik, hogy új életet kezdjen, a tapasztalt Roger Murtaugh-t (Damon Wayans) kapja társul, aki épp egy közel halálos szívroham után tért vissza a Los Angeles-i Rendőrség kötelékébe. Riggs a következményekkel nem törődve veti magát a tűzvonalba, és ezzel azonnal konfliktusba keveredik a szabályokhoz görcsösen ragaszkodó Murtaugh-val. Az első néhány autós üldözést, robbanást és lövöldözést követően azonban mindketten elkezdik felismerni a másikban rejlő értékeket, és mindenek előtt azt, hogy ketten együtt mire képesek. Feltéve, ha Riggs nem öleti meg őket előbb! Keresd DVD-n!

EXTRÁK:

 • BŐVÍTETT (CENZÚRÁZATLAN) PILOT
 • VADONATÚJ KISFILM: HALÁLOS FEGYVER – ÚJRATÖLTVE
 • KIMARADT JELENETEK
 • BAKIPARÁDÉ

Westworld 1. évad (DVD) – Megjelenés: 2017.12.06.

Jonathan Nolan és Lisa Joy felügyeletével készült ez a lenyűgöző televíziós sorozat, amely sötét történetet mesél a mesterséges intelligenciáról és a bűn evolúciójáról. Legmélyebb fantáziák válnak valóra abban a hatalmas kiterjedésű vadnyugati világban, melynek látogatói óriási pénzeket fizetnek azért, hogy készséges androidok társaságában olyan emberekké válhassanak, akikről mindig is álmodtak. De a színfalak között valami nagyon nem stimmel… Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, James Marsden, Ed Harris és Anthony Hopkins főszereplésével a Westworld első évadának 10 epizódja olyan szórakozást kínál, ami semmivel sem összevethető. Keresd díszdobozos DVD változatban!

EXTRÁK:

 • Valóra váltani az álmot: Az első hét a Westworld forgatásán
 • A főcím megalkotása
 • A zene, mint kulcs
 • Bakiparádé
 • Üdvözlünk Westworldben
 • A történet szövése
 • Meghívás a forgatásra
 • A sorozatról
 • A Mesterséges intelligencia realitása
 • Nagy pillanatok

Trónok Harca 7. évad (DVD, Blu-ray, Steelbook) – Megjelenés: 2017.12.06.

MEGÉRKEZETT A HOSSZÚ, HIDEG TÉL. Hét magával ragadó epizódjával az utolsó előtti, 7. évad emberek és seregek évek óta várt találkozásáról mesél. Az évad elején Daenerys Targaryen, oldalán Tyrion Lannisterrel, a frissen kinevezett segítőjével, valamint makulátlanokból álló seregével, dothraki és vas-szigeteki szövetségeseivel, no meg három sárkányával végre Westeros irányába hajózik. Miután látványosan legyőzte Ramsay Boltont, és ezzel visszaszerezte Derest, Havas Jonnak szemlátomást sikerült egyesíteni az erőket északon. Királyvárban az örökösök és ellenségek nélkül maradt Cersei Lannister pedig végre elfoglalhatta a Vastrónt. De miközben mindhárman új szövetségek vagy konfliktusok elé néznek, a Mások élőhalottakból álló serege egyre inkább azzal fenyeget, hogy elsöpörje az útból ezeket az apró emberi csetepatékat, és feleméssze az egész birodalmat. Keresd DVD-n különleges csomagolásban, Blu-ray™-en és Blu-ray™ steelbookban!

A BÓNUSZ LEMEZ: HÓDÍTÁS ÉS LÁZADÁS (kivéve a Blu-ray™ steelbook változatban)

A Trónok harca: Hódítás és lázadás a Westerost megformáló események eddig soha nem látott animációs történetét meséli el.

EXTRÁK:

 • A KÉPZELETTŐL A VALÓSÁGIG: A MŰVÉSZETI OSZTÁLY TITKAI
 • TŰZ ÉS ACÉL: WESTEROS LEROHANÁSÁNAK MEGALKOTÁSA
 • AUDIOKOMMENTÁROK

BLU-RAY™ EXKLUZÍV EXTRÁK

 • ÚTMUTATÓ A LÁTOTTAKHOZ: Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyőn feltűnő karakterekről, helyszínekről és fontosabb eseményekről.
 • TÖRTÉNETEK ÉS HÁTTÉR: Ismerd meg Westeros és Essos mítoszát a sorozat karaktereinek különböző szemszögéből!

Trónok Harca 1-7. évad (DVD) – Megjelenés: 2017.12.06.

HÉT NAGYSZERŰ ÉVADON KERESZTÜL RIVALIZÁLTAK WESTEROS NAGY HÁZAI A VASTRÓN BIRTOKLÁSÁÉRT, ÉS AZOK SZÁMÁRA, akiknek A feje a helyén maradt, jutalma még sosem volt nagyobb. GEORGE R. R. MARTIN NAGY SIKERŰ REGÉNYe alapján, az emmy® díjas sorozat a tisztelet magaslatáról, a romlottság mélységéig kalauzol el, miközben minden fél a vagyon, hatalom és bosszú szomjával tör előre. Ahogy a tél és a holtak serege egyre közelebb ér, vajon ki él addig, hogy megnyerje a trónok harcát?

A BÓNUSZ LEMEZ: HÓDÍTÁS ÉS LÁZADÁS

A Trónok harca: Hódítás és lázadás a Westerost megformáló események eddig soha nem látott animációs történetét meséli el.

Dunkirk (DVD, Blu-ray, Steelbook, Digibook, 4K UHD) – Megjelenés: 2017.12.06.

400.000 EMBER NEM TUDOTT HAZAJUTNI, EZÉRT A HAZA JÖTT EL ÉRTÜK.

A LEGENDÁS CHRISTOPHER NOLAN (Csillagok között, Eredet, A sötét lovag trilógia) rendezésében érkezik ez a nagyívű akció thriller Fionn Whitehead, Kenneth Branagh, Mark Rylance és Tom Hardy főszereplésével. A történet szárazföldön, tengeren és a levegőben bontakozik ki, és arra a több százezer brit és szövetséges katonára összpontosít, akik Dunkerque partjainál ragadtak, miközben az ellenség marka egyre szorosabbra zárult körülöttük. Odafenn Spitfire típusú repülők szállnak szembe az ellenséges gépekkel, miközben több száz kisebb hajó indul el Anglia partjairól többnyire civil legénységgel a fedélzeten, hogy életük kockáztatásával kimentsék a francia partoknál rekedt katonákat – vagy legalábbis egy részüket. Keresd a különböző változatokat december 6-tól!

EXTRÁK (magyar felirattal): (kivéve az 1 lemezes DVD változatban)

Csatlakozz Christopher Nolan rendezőhöz és stábjához ezen a nagyívű úton, melynek célja az volt, hogy újra megvalósítsák Dunkerque csodáját! Különleges kamerákkal, innovatív effektusokkal, korabeli hajókkal és repülőkkel, valamint sok-sok színésszel és statisztával felvértezve a filmesek elképesztő kihívások elé állították magukat, hogy egy akkurátus, autentikus és szívszorítóan izgalmas filmélményt hozzanak létre.

Annabelle 2. – A teremtés(DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2017.12.06.

Láttad, ahogy az elátkozott baba életeket tesz tönkre. Most a Démonok között alkotói meginvitálnak egy borzongató rémálomra, amely megmutatja, hogy honnan ered a rém. Néhány évvel kislányuk tragikus halálát követően egy babakészítő és felesége befogad az otthonukba egy bezárt árvaházból érkező apácát és hat fiatal lányt. Úgy tűnik, hogy imáik meghallgatásra leltek, ám a rég hallott gyerekzsivajt hamarosan sikoltozás váltja fel, ahogy az új vendégek a démon által megszállt Annabelle célpontjává válnak. Keresd Blu-ray™-en és DVD-n!

Blu-ray™ EXTRA (magyar felirattal):

 • A DÉMONOK KÖZÖTT UNIVERZUM: Áss a mélyére a Démonok között univerzumnak, és pillants bele a soron következő filmbe, Az apácába!
 • HORROR RÖVIDFILMEK: PÁNIK A PADLÁSON és A KOPORSÓ (eredeti nyelven): Két rövidfilm, melyek az Annabelle 2.: A teremtés inspirálták
 • KIMARADT JELENETEK – KISFILM
 • RENDEZŐI KOMMENTÁR
 • És sok minden más!

A tökéletes trükk (4K UHD) – Megjelenés: 2017.12.13.

Van olyan titok, amiért ölni is érdemes? Christopher Nolan rendező (Batman: Kezdődik!, Mementó) lebilincselő, misztikus thrillerében Hugh Jackman és Christian Bale rivális bűvészeket alakítanak, akik halálos ellenségekké válnak, és a legsötétebb trükköktől sem riadnak vissza, hogy felülmúlják egymást. Scarlett Johansson játssza azt a színpadi asszisztenst, aki egyszerre áldozat és résztvevő a két férfi vetélkedésében. Zseniális mellékszereplők (Michael Caine, David Bowie). Csavaros történet. Megdöbbentő végkifejlet. A tökéletes trükköt nem elég egyszer megnézni. Jól figyeljen!

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • A rendező naplója: A tökéletes trükk – Christopher Nolan mágikus filmtrükkjei
 • A tökéletes látványvilág: filmfotók, jelmezek és díszletek, képek a forgatásról és posztere

Eredet (4K UHD) – Megjelenés: 2017.12.13.

Christopher Nolan, a világhírű rendező nemzetközi sztárokkal forgatta ezt a sci-fi akciófilmet, amely a világ számos pontján és az álmok birodalmában játszódik. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobb az extrakció művészetében: a legféltettebb titkokat is képes ellopni az emberek elméjéből, miközben álmodnak. E tudás az ipari kémkedés egyik legkeresettebb szereplőjévé tette, ám elszakította szeretteitől, és folyamatos menekülésre kényszeríti. Most visszakaphatja régi életét, ha teljesít egy lehetetlennek látszó feladatot, és nem ellop, hanem elültet valaki fejében egy gondolatot. Ha Cobb és csapata sikerrel jár, ez lehet a tökéletes bűntény. Ám profizmusuk és a legalaposabb tervezés sem készíthette fel őket arra a veszélyes ellenfélre, aki mintha minden lépésüket előre tudná. És akiről egyedül Cobbnak lehetett sejtése…

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Maximális extraktorélmény – Járd be a film eredeti világát, és tudd meg, hogyan tervezte és valósította meg a film meghatározó jeleneteit Christopher Nolan, Leonardo DiCaprio, valamint a többi színész és alkotó!
 • Álmok: A tudatalatti mozija – Létezhet, hogy az álmok világa teljes értékű párhuzamos valóság? Joseph Gordon-Levitt és vezető tudósok az álomkutatások meghökkentő eredményeit ismertetik
 • Eredet: A Cobol-meló – Teljesen animált képregény-előtörténet: Ismerd meg a film kezdetéhez vezető eseményeket
 • Részletek 5.1-ben Hans Zimmer izgalmas filmzenéjéből
 • Fókuszpontok
 • Képgaléria

Csillagok között (4K UHD) – Megjelenés: 2017.12.13.

Christopher Nolan (Eredet, A sötét lovag trilógia) rendezésében érkezik ez a nagyhatású film, amely egy csapatnyi felfedezőről szól, akik az emberiség történetének legfontosabb küldetésére indulnak. Az Oscar®-díjas Matthew McConaughey játssza Coopert, a pilótából lett farmert, aki kénytelen hátrahagyni családját és a haldokló Földet, hogy egy veszélyes expedíció élére állva a galaxis legtávolabbi pontjára utazzon, és kiderítse, hogy a csillagok között van-e jövője az emberiségnek.

TÖBB, MINT HÁROM ÓRÁNYI EXTRA, TÖBBEK KÖZÖTT:

 • Egy csillagközi út megtervezése – Eredetek, hatások, narratív elgondolások
 • Forgatás Izlandon: Miller bolygója/Mann bolygója – Két teljesen különböző világ létrehozása egyetlen országban
 • Látnivalók az égbolton – Hogy teremtették meg valódi trükkökkel az űrutazás illúzióját
 • Miniatűrök az űrben – Ismerje meg a filmben használt nagyméretű modelleket
 • ÉS MÉG SOK MÁS!

Batman – Kezdődik (4K UHD) – Megjelenés: 2017.12.13.

MIUTÁN AZ EGÉSZ VILÁGOT KÖRBEUTAZVA azt kutatta, hogy szálljon harcba az igazságért, Bruce Wayne visszatér Gotham City-be, és szabadjára engedi alteregóját, Batmant, aki erejét, intellektusát és ultramodern fegyvereit bevetve küzd meg a gonosszal.

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Batman – Kezdődik az utazás: Kreatív koncepciók, előkészületi munkák és Batman szerepének kiosztása.
 • A test és lélek átalakítása: Lásd, hogy alakult át Christian Bale Batmanné!
 • Gotham City tündöklése: Légy szemtanúja Gotham City, a denevér barlangja és a Wayne-rezidencia megalkotásának!
 • A fekete köpeny: Így készült Batman ruhája.
 • Tank – Az új Batmobile: A Batmobile újraálmodása.
 • A felfedezés útja: A forgatás első hete elhagyatott, zord izlandi helyszíneken.
 • Gotham City megmentése: Miniatűrök, számítógépes és praktikus effektusok a magasvasút-jelenethez.
 • ÉS MÉG SOK MÁS!

A sötét lovag (4K UHD) – Megjelenés: 2017.12.13.

BATMAN TOVÁBB HARCOL a szervezett bűnözéssel, ebben Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent segíti. Közben Joker, a zseniális bűnöző káoszba taszítja Gothamet, ami egyre inkább arra kényszeríti Batmant, hogy átlépje a határvonalat az igazságszolgáltatás és az önbíráskodás között.

A FILM BLU-RAY™-EN FÓKUSZPONTOKKAL

 • Gotham tabuk nélkül: Egy világ születése – Christopher Nolan rendező és alkotótársai feltárják a film hátterében rejlő hihetetlen aprólékos tervezést, többek között a kaszkadőrök munkáját, az IMAX® technológiával forgatott jeleneteket, Batman jelmezét, a Batpodot… és még sok minden mást!

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • High-tech Batman – Hihetetlen felszerelési tárgyak
 • Batman maszk nélkül: A sötét lovag lélektana – Bruce Wayne pszichéje és Batman világa valódi pszichoterápia segítségével
 • Gotham Hírek – A gothami kábeltévé hírműsorának hat adása
 • A galériák – Joker kártyái, látványtervek, plakáttervek, képek a forgatásról, előzetesek és tévéreklámok (eredeti nyelven)

A sötét lovag – Felemelkedés (4K UHD) – Megjelenés: 2017.12.13.

NYOLC ÉVVEL AZ UTÁN, HOGY BATMANNEK NYOMA VESZETT az éjszakában, egy ravasz macskajelmezes betörő és Bane, a kegyetlen terrorista feltűnése arra kényszeríti Bruce Wayne-t, hogy visszatérjen száműzetéséből.

TÖBB MINT HÁROM ÓRÁNYI EXTRA (magyar felirattal):

 • A BATMOBIL: Nézd meg most először együtt mind az öt Batmobilt! Tudj meg mindent Batman fegyverarzenáljának legfantasztikusabb darabjairól, miközben végig követheted a technológiai csoda és a kulturális ikon születését és fejlődését.
 • A LOVAG VÉGE: Részletes bemutatása annak, hogyan készítette el Christopher Nolan és alkotógárdája a sötét lovag legendáját lezáró, grandiózus A sötét lovag – Felemelkedést.
 • ÉS MÉG SOK MÁS!