Habár az Overlord című, nagyon is ígéretesnek tűnő horror film végül idehaza nem kerül bemutatásra, ennek ellenére nem tudjuk nem megosztani a legfrissebb előzetesét. Az új jelenetekkel tele tüzdelt kedvcsináló, mindössze egyperces, de ennek köszönhetően viszont az elejétől a végéig pörög. A kedvcsinálóból az is kiderült, hogy a kritikusok is teljesen oda vannak a csavarokkal tarkított zombis horrorért, ami jelenleg 93%-on áll a kritikákat egyesítő, Rotten Tomatoes oldalán. Így azonban még fájóbb, hogy maximum csak otthon izgulhatjuk majd végig ezt a valóban remek szórakozásnak ígérkező alkotást.

Alig pár órával a Normandiai partraszállás előtt ledobnak egy csapat amerikai katonát egy nácik által megszállt franciaországi kis faluba. Az osztag azt a feladatot kapja, hogy vessen véget a faluban uralkodó megszállásnak. Ehhez egy rádiótornyot is meg kell semmisíteniük, de miközben ezen munkálkodnak egy titkos náci laboratóriumra bukkannak és olyan ellenségbe botlanak, amire legvadabb álmaikban sem gondoltak.

Az Overlord egy izgalmas és forulatos akció-horror, ami J.J. Abrams produceri felügyelete alatt készült, Jovan Adepo, John Magaro és Wyatt Russell főszereplésével, valamint Julius Avery rendezésében.