Kétségkívül az idei év lesz Paul Bettany karrierjének egyik legfontosabb állomása. Hiába van már a színész 20 éve a szakmában, az igazán nagy áttörés még várat magára, de talán 2018 lehet a nagy vízválasztó Bettany számára. Hiszen idén, a filmtörténelem két legnagyobb franchise-ában is szerepelni fog. Először április végén láthatjuk Vízióként a Bosszúállók harmadik részében, majd májusban a Star Wars sorozat második spinoff filmjében a Solo: Egy Star Wars-történetben. A 46 éves színész pedig a napokban elárult néhány érdekességet a Marvel eddigi legnagyobb dobásának ígérkező Végtelen háborúról is:

Egészen hihetetlen volt. Csupa A listás színész dolgozott a filmen, de volt olyan tömegjelenet, ahol például egyszerűen csak 36-os számúként hivatkoztak az adott művészre.

Ezután azt is elmesélte, hogy a két rendező Joe és Anthony Russo még előtte is titkolóztak a forgatókönyvet illetően:

Mint később kiderült, amikor először olvastam a forgatókönyvet, tele volt kamu jelenettel. Aztán később a rendezők felhívtak telefonon és elmondták, hogy ez, meg ez, meg ez, ezek mind csak kamu jelenetek volt. Erre, azért volt szükség mert korábban voltak már szivárogtatások és ezt most szerették volna elkerülni. Mindössze három iPad-en volt meg a teljes, eredeti forgatókönyv.

A Bosszúállók: Végtelen háború április 26-án, a Solo: Egy Star Wars-történet pedig május 24-én kerül bemutatásra a hazai mozikban.