A szolgálólány meséje – 3. évad

Alita: A harc angyala

Robert Rodriguez és James Cameron közös filmjére már csak napokat kell várnunk, a stúdió mégis úgy érezte, hogy szükség van egy utolsó löketre az Alita: A harc angyalának, ami nem is csoda hiszen minden bizonnyal szeretnék hasznot látni belőle, ha már nem kevesebb, mint 200 millió dollárt beleöltek. Hogy a siker mekkora lesz az még mindig kérdéses, de az biztos, hogy az elkészültére szánt minden dollár látszik a mozin. Erről tett tanúbizonyságot a Super Bowl-on debütáló fél perces, elképesztően látványos TV spot is.

Bosszúállók: Végjáték

Lassan két hónapja annak, hogy megkaptuk a negyedik Bosszúállók film első előzetesét, amitől rendesen leesett az állunk. És, habár a Super Bowl alatt mindössze egy 30 mp-es ízelítőt kaptunk belőle, a hatás nem maradt el, ugyanis jóformán csak új képsorokat tartalmaz a legújabb videó. Láthatjuk, hogy a Föld különböző részei, hogy festenek Thanos csettintése után, valamint azt is, hogy az életben maradt hősök, hogyan formálnak egy új csapatot, továbbá Nebula és Tony küzdelmeibe is nagyobb bepillantást nyerhettünk. Az egyetlen kérdésünk csupán az, hogy jön a teljes hosszúságú második előzetes?

Csodapark

Halálos iramban: Hobbs & Shaw

A Halálos iramban franchise spinoff-jához pénteken érkezett meg az első előzetes. Ez, a Super Bowl-ra szánt nem kevesebb, mint egy perces ízelítő ahhoz képest semmi újat nem mutat, sokkal inkább egy lerövidített, feszesebbre vágott változata annak.

Marvel Kapitány

Ahogy a Marvel Kapitány eddigi előzetesei, úgy a Super Bowl-ra készült rövid ízelítő is a címszereplő hősnő kemény küzdelmét mutatja be, ahogy “egyszerű” vadászpilótából az univerzum legerősebb élő egyede válik belőle. Új képsorokat csak minimálisan tartalmaz, de mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást.

Mi

Scary Stories to Tell in the Dark

A Guillermo del Toro produceri felügyelete alatt készült horror filmből eddig nem sok képanyagot láthattunk, éppen ezért külön meglepetés volt, hogy az idei Super Bowl alatt négy, 15 mp-es rövid ízelítőt is kaptunk belőle. És valószínűleg a teljes értékű trailer-re sem kell már sokat várnunk. Mindenesetre az augusztusban érkező mozi az év egyik legígéretesebb horrjának tűnik.

The Twilight Zone (sorozat)

Bizony! Az Alkonyzóna című nagy sikerű természet feletti sorozat is újra indul idén, melynek narrátora nem más lesz, mint a Tűnj el! című horror film rendezője, Jordan Peele.

Toy Story 4.

Félperces TV spot-ot kapott az idén már 24 éve futó animációs sorozat, a Toy Story legújabb felvonása is. A rövid jelenet teljes egészében új képsorokat tartalmaz, melyben minden eddiginél nagyobb szerepet kap Woody szerelme a Bo Peep névre hallgató pásztorlány és azt is megtudhattuk belőle, hogy Buzz-nak igencsak meggyűlik majd a baja két vásári plüssfigurával.