Solo: Egy Star Wars-történet

A teljes előzetesre holnapig még várnunk kell, de a Disney természetesen nem hagyhatta ki, hogy a világ legnézettebb műsora közben ne mutasson valamit a legújabb Star Wars filmből. Ez alapján még nem lehet megjósolni, hogy valóban bukásra ítéltetett-e a film, de, hogy látványos lesz az biztos.

Jurassic World: Bukott birodalom

Az új Jurassic Park filmhez nem csak egy rövid ízelítő, hanem egy másfél perces, teljesen új előzetest kaptunk, ami már sokkal több mindent fed fel a történetből is. A dinókat valóban el fogják szállítani a szigetről, ami ezúttal sem bizonyul túl jó ötletnek…

The Cloverfield Paradox

A Cloverfield franchise rég óta várt harmadik részének rövid előzetese szerint végre megtudhatjuk miért és hogyan került New Yorkba a Clover néven elhíresült óriási szörny. Ami viszont még ennél is jobb hír az az, hogy a Netflix közvetlenül a Super Bowl után elérhetővé is teszi majd az alkotást! Kritika hamarosan!

Bosszúállók: Végtelen háború

Természetesen a Bosszúállók sem maradhattak ki a sorból, így ők is megkapták a maguk kis spotjukat, ami jóformán csak új képkockákból áll és kellőképpen felcsigáz mindenkit a vélhetően hamarosan érkező második előzetes előtt.

Mission: Impossible – Utóhatás

A hatodik Mission: Impossible filmhez is – a Jurassic World: Bukott birodalomhoz hasonlóan – teljes hosszúságú előzetest kaptunk, ami a várakozásoknak megfelelően rengeteg látványos akció jelenetet tartalmaz. Tom Cruise pedig ezúttal is földön, vízen és levegőben hajtja végre világmegmentő mutatványait.

Skyscraper

Dwayne Johnson (filmbéli) családja hatalmas galibába keveredik, amikor egy csapat rossz arcú bűnöző foglyul ejti őket. A túszmentést pedig az nehezíti, hogy a család lakása egy felhőkarcoló legtetején van és főhősünk csak kívülről tud bejutni az épületbe, ezért másznia kell jó néhány száz métert. Elsőre nem nyűgözött le ez az előzetes, de ennek ellenére talán egy korrekt akció film kerekedik belőle.