Az idén novemberben bemutatásra kerülő Suspiria remake-jét nem csak azért övezi ekkor várakozás, mert egy kultikus horror filmet dolgoz fel, hanem mert azt a tavaly több Oscar-díjra is jelölt Szólíts a neveden! direktora, Luca Guadagnino rendezi. Guadagnino nevéhez olyan remek filmek fűződnek, az előbb említett nagy sikerű felnövéstörténeten kívül, mint  a Szerelmes lettem és a Vakító napfényben. A Suspiria első kedvcsinálója túl sok minden nem fedett fel még egyelőre a cselekményből, de az már most borítékolható, hogy hangulatban nagyon erős film lesz. A teaser relatíve visszafogottnak mondható, főleg annak tükrében, hogy az idei CinemaCon közönségének már levetítettek egy sokkal durvább előzetest is, ami állítólag mindenkire a frászt hozta.

Ezt egyébként az eredeti film főszereplője, Jessica Harper is megerősítette, aki egy rövid szerep erejéig a remake-ben is feltűnik majd:

Ez a legzseniálisabb és legijesztőbb horror film, amit valaha láttam!

Reméljük, a színésznő nem ferdítettet sokat, azért, hogy jobb színben tüntesse fel a sok horror rajongó szerint teljesen felesleges újragondolást. Az olasz horror klasszikus remake-jének főbb szerepeit ezúttal Dakota Johnson, Tilda Swinton, Chloë Grace Moretz és Mia Goth fogják alakítani. Amerikában a film november 2-án kerül bemutatásra. A magyar premier dátuma még nem ismert.