A Fox, a hétvégén tartotta a Deadpool 2 első tesztvetítéseit, ami után olyan vélemények láttak napvilágot, hogy a folytatás egy totális katyvasz lett. Persze ezeket a híresztéseket érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen nem hivatalos forrásoktól (értsd kritikusok) származnak. Ettől függetlenül van, hogy intő jelként szolgálnak egy-egy produkció (lsd. Batman Superman ellen) esetében. A tesztvetítésekre hétköznapi embereket válogatnak össze, akiknek az összetétel a lehető legvegyesebb, így a véleményük mérvadó a nagyobb stúdiók számára. Ennek tükrében mindenki döntse el maga, hogy ad-e a következő nem hivatalos első véleményekre.

Jeremy Conrad blogger tette közzé először, hogy egy közeli barátja már látta a Deadpool 2-t egy tesztvetítés során és közel sem azt hallotta vissza tőle a filmről, amit szeretett volna. Ezután Conrad-ot tovább faggatták a netezők arról, hogy mégis mi volt a baj a filmmel, amire a következő választ adta:

Először is több, mint 30 perccel hosszabb, mint az első film. Ráadásul a cselekmény tele van lyukakkal, a Vanessában rejlő lehetőségeket pedig nem sikerült kiaknázni. Sőt egyenesen elpocsékolták a karaktert.

Ekkor egy másik netező is becsatlakozott, aki szintén hasonlókat hallott a Deadpool 2-vel kapcsolatban, sőt hozzátette azt is, hogy a forrása egyenesen az Alien 3-hoz hasonló baklövésként jellemezte azt.

Egy harmadik személy pedig ezt mondta róla:

Én is hallottam, hogy nagyon rosszul sikerült az első tesztvetítés. Még mindig nem tértem magamhoz azok után, amiket meséltek nekem róla.

Hogy valóban ennyire rosszul sikerült-e a film az május 17-én kiderül. Akkor kerül ugyanis a hazai mozikba a Deadpool folytatása.