Adam Sandler tipikusan az a színész, akit az emberek vagy utálnak, vagy imádnak. Én azonban semleges vagyok vele kapcsolatban, a filmjeinek felét szeretem, míg a másik felét elégetném. És színészi kvalitásaival is valahogy így vagyok. Sandler tudja, hogy a gagyival lehet igazán sok pénzt keresni, ezért sokszor inkább nem is próbálkozik levetni magáról az idióta szerepet, de ritkán azért megerőlteti magát (Ki nevet a végén?, Üres város, Kótyagos szerelem) és akkor bizonyítja, hogy egyáltalán nem rossz színész. Jennifer Anistonnal, a Netflix-re közösen forgatott filmjének első előzetese után egyértelműen látszik, hogy az előbbi Sandler-t láthatjuk majd, mégis összeségében a Murder Mysery elképzelhető, hogy nem lesz nézhetetlenül rossz. Egyes jelenetein például még el is mosolyodtam és a krimi szál is teszik.

Egy New York-i zsaru (Adam Sandler) végre elviszi feleségét (Jennifer Aniston) a rég óta ígérgetett európai utazásra. A repülő úton azonban meghívást kapnak az idős milliárdos, Malcolm Quince (Terence Stamp) yachtjára. Miután Quince-t rejtélyes körülmények között meggyilkolják, az amerikai házaspár lesz az első számú gyanusított, ezért mindent elkövetnek, hogy tisztázzák magukat és leleplezzék az igazi gyilkost.

A Murder Mysery júniustól lesz elérhető a Netflix kínálatában és Sandler, valamin Aniston mellett olyan színészek is helyet kaptak benne, mint Luke Evans, Terrence Stamp, Gemma Arterton, John Kani, vagy épp Danny Boon.