Talán mondhatom azt, hogy mindenki egy emberként bokszolt a levegőbe örömében, miután kiderült, hogy a legújabb, szám szerint hatodik Terminátor film az utolsó igazán jó felvonás, vagyis az Ítélet napja egyenesági folytatása lesz majd. Ezzel törölve az olyan kétes, legjobb esetben is csak közepesnek mondható próbálkozások cselekményét, mint a Gépek lázadása, a Megváltás, vagy a Genisys. Örömünket pedig tovább növelték az olyan, szépen lassan csöpögő információk, minthogy a produceri székben viszont láthatjuk az első két film rendezőjét, James Cameron-t, vagy, hogy az alkotást a Deadpool-t is jegyző Tim Miller vezényli le. Erre csak hab volt a tortán, hogy a negyedik rész kivételével az összes Terminátor moziban jelen levő Arnold Schwarzenegger mellett Linda Hamilton is tiszteletét teszi majd az új felvonásban.

Legutóbb az idei Comic-Conon kaptunk egy werkfilmmel egybekötött rövid ízelítőt, ma viszont befutott a hatodik Terminátor mozi második, egyben legtöbbet felfedő és talán legakciódúsabb előzetese. Amiben 28 év után a Linda Hamilton által alakított Sarah Connor és az Arnold Schwarzenegger által életre keltett T-800-as modell újra találkozik és vállt vállvetve harcolnak egy minden eddiginél veszélyesebb halálosztó ellen. Nem tudjuk ki, hogy viszonyul ehhez a filmhez, de mi minden kedvcsináló után egy picivel jobban várjuk!

Linda Hamilton (Sarah Connor) és Arnold Schwarzenegger (T-800) visszatérnek meghatározó szerepükben a TERMINATOR: SÖTÉT VÉGZET-ben, amit Tim Miller (Deadpool) rendezett, producerei pedig James Cameron és David Ellison. A Terminator 2: Az ítélet napja eseményei után játszódó TERMINATOR: SÖTÉT VÉGZET további szereplői Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna és Diego Boneta.