Igen jól olvassátok, a kétszeres Oscar jelölt, Michael Fassbender is csatlakozott a 2015-ös Kung Fury folytatásához, ami ezúttal nagyjátékfilm hosszúságú lesz. A stáb eddig az író/rendező és a főszereplőt játszó David Sandberg-ből, valamint a film főcímét éneklő David Hasselhoff-ból állt, de most már szinte biztosra vehető, hogy Fassbender is ott lesz a folytatásban, de azt egyenlőre nem tudni, hogy milyen szerepben. Ellenben az már kiderült, hogy miről fog szólni a jelen pillanatban Kung Fury II: The Movie néven emlegetett második epizód:

1985, Miami: a város Kung Fury (minden idők legjobb zsaruja) vigyázó tekintetének hála biztonságban van, miután különleges különítményével közösen elintézte Kung Fuhrer-t, ismertebb nevén Adolf Hitler-t. A különítmény tragikus megsemmisülését követően azonban egy új ellenség van felemelkedőben, ezért Kung Fury-nak időn és téren át kell utaznia, hogy megmentse barátait és megfékezze a gonosz még egyszer és mindörökre.

Az első rész az elmúlt három évben amolyan kultfilmmé nőtte ki magát, amit nagy részben annak köszönhet, hogy teljesen elszállt volt és remek humorral rendelkezett. A folytatást, ha minden igaz még idén megkapjuk és csak remélni tudjuk, hogy Kung Fury másfél órában is olyan szórakoztató és élvezetes lesz, mint amilyen fél órában is volt.