A korábban elsősorban humoristaként ismert Jordan Peele mondhatni a semmiből robbant be Hollywood legsikeresebb rendezői közé. Debütáló alkotása, a Tűnj el! 255 millió dollárt jövedelmezett, ami önmagában is szép teljesítmény, de, ha figyelembe vesszük, hogy mindössze 5 millióból készült és 1 Oscar-díj mellett 3 jelölést is bezsebelt akkor még nagyobb bravúrnak számít. Ma pedig megérkezett Peele második rendezésének az első előzetese is, ami nem kevésbé tűnik feszültséggel telinek és szimbolikával tele pakoltnak, mint a tavalyi Tűnj el! Mi már nagyon várjuk!

Egy középosztálybeli házaspár (Winston Duke és az Oscar-díjas Lupita Nyong’o), gyermekeikkel és barátaikkal (közül egyikőjüket az Emmy-díjas Elizabeth Moss – A szolgálólány meséje – alakítja) tengerparti nyaralójukba mennek pihenni, ám miután leszáll az este kisvártatva „sokkoló látogatók” toppannak be hozzájuk, és elszabadul a pokol.

Az erőteljes és átütő ötleteiről ismert, Oscar-díjas filmes, Jordan Peele, a Tűnj el! című kasszasiker alkotója egy újabb eredeti és provokatív thrillerrel lepi meg a közönséget. A saját, Monkeypaw Productions cége égisze alatt készült filmjének további producerei Sean McKittrick Jason Blum és Ian Cooper. A filmet Peele írta és rendezte.

Várható bemutató: 2019. március 14.