Elkezdődtek a forgatások, Chris Hemsworth pedig az egyelőre még cím nélküli MIBspinoff nem hivatalos fotóin már öltönyben feszít. Hemsworth még a Marvel Univerzumon keresztül, Thor szerepével lépett be Hollywoodba, és mivel a Bosszúállók 4. részével valószínűleg ez a vonal véget ért, új franchise után nézett. A befutó, úgy néz ki, a Sony Men In Black szériájának új/spinoff epizódja lesz, melyben a színész újra egy csapatban fog dolgozni a Thor: Ragnarök-belipartnerével, Tessa Thompsonnal. A páros a filmben a londoni szervezetet vezető titkosügynököket fogja alakítani. Ahogy múlt az év, úgy állt egyre jobban össze a spinoff gárdája, kezdve a rendezővel, F. Gary Gray-jel. A sztori pedig azóta sem ütközött akadályokba, de egyelőre csak azt a néhány nagyobb nevet jelentették be, akik a két főszereplő körül lesznek majd. Hamarosan újabb részletek érkezhetnek, főleg azután, hogy Hemsworth megjelenésével a forgatás hivatalosan is elkezdődött.

A Just Jared portál csípte el az első forgatási pillanatokat, megerősítve a kezdést. A fotókon Hemsworth a sztár, de a stáb a saját hivatalos fotóit még nem hozta nyilvánosságra. A MIB szigorú ruházati szabályzattal bír, ennek a színész láthatóan eleget is tett, a fotókon ugyanis olyan öltönyben van, amilyenre valószínűleg soha nem lesz majd szüksége a szerepen kívül. Egyelőre nem adtak ki információt a többi karakterről, illetve a film cselekményét se részletezték, szóval jelenleg annyi a biztos, hogy Hemsworth magára öltötte a széria védjegyévé vált öltönyt, a forgatás pedig sínen van. Így azonban már nem sokat kell várni, hogy új részletek derüljenek ki. A filmet Londonban forgatják, de eddig mégcsak Hemsworth van jelen. Kérdéses, hogy mennyire lesz lehetőség nyilvános fotózásra, tekintettel arra, hogy a film elég tisztességes mennyiségű vizuális munkát fog igényelni attól függően, hogy az ügynököknek a jelenetek során mennyire kell érintkezniük a különféle lényekkel és helyszínekkel.

Mindezek mellett a Men In Black spinoffja elég erős támogatói gárdával büszkélkedhet: Liam Neeson a londoni csapat felé tart, ő fogja majd felügyelni a különböző ügynököket, illetve úgy néz ki, Kumail Nanjiani lesz majd az az űrlény, aki aranyköpéseivel fog magának helyet követelni Hemsworth és Thompson duójában. A legutóbbi infók szerint pedig valószínűleg Rafe Spall (Jurassic World: Bukott birodalom) játszhatja majd a film rosszfiúját, néhány további stábtagot pedig még várhatóan a munka folyamán fognak bejelenteni. Átmenetileg azonban ezek az el-elcsípett fotók lehetnek az elsődleges hírforrásaink a forgatásról, hacsak a Sony nem rukkol elő valami meglepetéssel a pár hét múlva esedékes, San Diego-beli Comic-Con-ra.