Nálunk már szerda este óta látható a Fekete Párduc című Marvel képregény adaptáció, Amerikában azonban még csak ma fog bemutatkozni. Ennek ellenére a stúdió feje, Kevin Feige nagyon bizakodó, ugyanis félszavakkal, de megerősítette a folytatást/folytatásokat. És minden oka meg is van a bizakodásra, hiszen a Fekete Párduc jelen pillanatban a legjobbra értékelt (a Rotten Tomatoes szerint) film a Marvel-moziuniverzumán belül. Továbbá, nagyon úgy tűnik az elővételek alapján, hogy számos bevételi rekordot is meg fog dönteni a napokban. Feige az alábbiakat mondta a film folytatásával kapcsolatban:

A Marvelnél mindig egy filmre koncentrálunk. Ha elég jó ötleted van, azt tedd bele abba a filmbe, amit éppen csinálsz. Ha nem elég jó, akkor nincs értelme egy másikat csinálni belőle. De a Fekete Párduc majd fél évszázada van jelen a képregények világában és rengeteg olyan történet köthető a karakterhez, amit mindenképpen el szeretnénk mesélni a jövőben.

Ezzel hivatalosan ugyan még nem nyert megerősítést a folytatás, de nagyon nagy esély van rá a stúdió elsőszámú emberének szavai alapján.