Néhány külföldi szerencsés már láthatta a Thor: Ragnarök című Marvel produkciót és a közösségi médiára vonatkozó embargó lejártával nem voltak szégyelősek megosztani véleményüket a nagy világgal. Előljáróban annyit, hogy a film nem okozott nekik csalódást, ez a legjobb Thor film és Cate Blanchett nagyszerű volt Hela szerepében. Továbbá Chris Hemsworth komikusi vénáját is dícsérték a kritikusok. Most pedig jöjjön néhány Twitteren megosztott vélemény:

Umberto Gonzalez: “Teljesen elszállt az agyam a történettől, az akció jelenetektől, az effektektől és az alakításoktól. Nem mellesleg ennek a Marvel filmnek van az egyik legjobb filmzenéje.”

Steven Weintraub: “Imádtam a Thor: Ragnarököt, Taika Waititi elképesztő munkát végzett. Végig nevettem az elejétől egészen a stáblistáig. A filmzene fantasztikus, néhány vizuális megoldás pedig egyenesen lenyűgöző. Egy újabb Marvel nyertes.”

David Daniel: “Egyértelműen az egyik legviccesebb nem Galaxis őrzői Marvel film. MINDENKI, aki szerepel benne vicces és remek a zenéje is.”

Conner Schwerdtfeger: “Miután megnézitek garantálom, hogy Chris Hemsworth lesz a kedvenc Bosszúállótok. Ez a srác tündököl ebben a filmben.”

Peter Sciretta: “A Thor: Ragnarök az egyik legviccesebb Marvel film és kétség kívül a legjobb Thor film is. Imádtam Mark Mothersbaugh filmzenéjét.”

Ezek után még jobban várjuk a harmadik Thor filmet, ami November 2-án debütál a hazai mozikban a Fórum Hungary forgalmazásában.