Máig tartott az Utolsó Jedikre kiszabott embargó, legalábbis, ami a szociális médiát illeti, így nem meglepő módon a Twitter-t azonnal elárasztották a kritikusok által írt rövid vélemények. A teljes kritikák megjelenéséig azonban december 13-ig még várnunk kell. A vélemények egyébként egytől-egyik magasztalóak és a legjobb Star Wars filmnek kiáltják ki az Utolsó Jedik-et.

Jenna Busch:

Szavakba sem tudom önteni, mennyire imádtam az Utolsó Jedik-et! Eszméletlen! A geek mennyországban éreztem magam!

Peter Sciretta:

A Star Wars: Az utolsó Jedik nagyon különbözik az eddigi filmektől. Izgalmas és meglepő. Tele van érzelemmel és elképesztő momentumokkal. De óvakodjatok a spoilerektől!

Terri Schwartz:

Van egy jelenet az Utolsó Jedik-ben, amit újra és újra lejátszok a fejemben, annyira lenyűgöző és váratlan volt, hogy soha nem akarom elfelejteni milyen érzés volt először látni.

Erik Davis:

Az utolsó Jedik elképesztően zseniális. Izgalmas, érzelmes, vicces és erőteljes, valamint tele van gyönyörű beállításokkal és badass harcjelenetekkel. Egyértelműen ez a legjobb Star Wars film a Birodalom visszavág óta.

Eric Eisenberg:

Az utolsó Jedik tele van olyan hatásos és meglepő fordulatokkal, amikre egész biztosan senki sem számított. Nem tökéletes film, de a karakterek működnek és hihetetlen élmény volt Luke Skywalker-t újra akcióban látni.