Alex Girland (Ex Machina) legújabb sci-fije eredetileg – a The Cloverfield Paradox-hoz hasonlóan – a Paramount stúdió forgalmazásában került volna a mozikba, de nem is olyan régen eladták a Netflixnek a jogokat. Sokan vészharangokat kongattak, hogy valószínűleg azért szabadult meg a stúdió a filmtől, mert nem sikerült túl fényesre. A napokban azonban néhány szerencsés láthatta már Garland legújabb alkotását és az első, interneten megjelent vélemények alapján szó sincs róla, hogy félresikerült volna film, sőt ellenkezőleg. A közönség egyenesen el volt ájulva az Expedíciótól.

Eric Heisenberg

Alex Garland Expedíciója fenomenális! Csodálatos és elbűvölő, briliáns színészi alakításokkal tarkítva. Figyelemre méltó jövőképet fest le, továbbá olyan feszült hangulattal bír, hogy szó szerint beleszédültem. Egészen biztos vagyok benne, hogy bekerül az idei Top 10-es listámra.

https://www.youtube.com/watch?v=6V2AO1LclO8

Erik Davis

Alex Girland Expedíciója egy újabb példája annak, hogy igenis van igény az okos sci-fikre. Kőkemény női karakterek vannak benne, a történet egyszerre gyönyörű és felkavaró. A befejezés pedig garantáltan beszédtéma lesz a megtekintés utáni napokban.

Drew Taylor

Nem kérdés, az Expedició képében egy új sci-fi klasszikust köszönthetünk. Ragyogó, felkavaró, izgalmas és provokatív, ezeken felül pedig olyan mélységekkel rendelkezik, amit nem is gondoltam volna.

Az Expedíció limitált vetítésszámmal, az Egyesült Államokban, Kanadában és Kínában február 23-án kerül a mozikba, ezt követően pedig március 7-étől a Netflix kínálatában is elérhető lesz.