Már csak kereken egy hónapot kell várnunk a DC legújabb és idei egyetlen adaptációjára, a Jason Momoa főszereplésével készült Aquaman-re. A karakter ugyan már feltűnt rövid időre a Batman Superman ellen és az Igazság Ligája című filmekben, de ez lesz az első szóló kalandja, hős társai nélkül. Néhány tengerentúli kolléga és rajongó pedig már volt olyan szerencsés, hogy megnézhette a filmet. A titoktartás miatt azonban csak szűkszavúan, de ugyanakkor nagyon pozitívan vélekedtek a DC filmes univerzum hatodik alkotásáról.

Carl Abellana

Az Aquaman egyértelműen a kedvenc DC filmem lett.

KC Walsh

Akiket érdekel, azoknak elmondom, hogy a közönség egyenesen imádta az Aquaman-t, legalábbis én egy rossz szót se hallottam róla. Gyönyörű, vicces és kalandos. Szóval minden, amit vártunk tőle.

baji

Pár dolog az Aquaman filmről:

– Nagyon jó volt. Nem lélegzetelállító, de nagyon jó!
– Az akciójelenetek szuperek, a sztori elmegy.
– A CGI korrekt.
– A filmzene eléggé “meh”.

Mick Minas

Sajnos a titoktartás miatt nem sokat mondhatok róla, de annyit elárulok, hogy a DC új elnöke, Walter Hamada remek munkát végzett, James Wan, pedig remélem még sok DC filmet fog rendezni ezután.

Tudjuk, hogy ezen sorokat java részt fanok írták a filmről, de annó a Wonder Woman-ről is hasonló korai vélemények láttal napvilágot, úgyhogy most még jobban várjuk az Aquaman filmet, mint eddig.