A Robert Rodriguez rendezésében készült, de James Cameron által pénzelt, több, mint 200 millió dollárt felemésztő manga/anime adaptációt már előre temettük. És nem csak Rodriguez megkopott zsenialitása, hanem a folyamatos premier dátum csúsztatások miatt is. Eredetileg ugyanis tavaly nyáron került volna bemutatásra az alkotás, majd ezt tavaly decemberre, végül pedig idén februárra tolták el. Ez általában nem jelent jót egy ekkora költségvetésű film esetében, de a ma befutott, előzetes vélemények alapján könnyen lehet, hogy az Alita személyében az év egyik legkellemesebb csalódását és talán egy új sci-fi klasszikust is üdvözölhetünk.

Chris Sylvia

Az Alita kőkeményen rúgja szét a seggeket. Kötelező 3D-ben megnézni!

Hector Navarro

Most láttam az Alita: A harc angyala című filmet és elszállt tőle az agyam! Alig várom, hogy mások is láthassák. Több ilyen anime/manga adaptációt!

Max Evry

Az Alita: A harc angyala egy sci-fi mérföldkő, amely tele van magával ragadó pillanattal, valamint látványos jövő képekkel. A fotorealisztikus CGI pedig elképesztően aprólékosan kidolgozott. Az egyetlen negatívum, hogy a megtekintése után még többet akartam belőle.

Paul Shirley

Az Alita: A harc angyala vad, seggszétrúgós akciókat, magával ragadó virtuális világot és meglepően mély érzelmeket kínál nézőinek. Alita karaktere pedig erős, lenyűgöző és lázadó, pont olyan amilyennek a rajongók szeretik. A 3D könnyű a szemnek és egyáltalán nem tolakodó, ugyanakkor gyönyörű is egyben.