Még kettő hét választ el minket a várva várt Toy Story 4 premierjétől, de a külföldi kritikusok a Pixar meghívásának köszönhetően már láthatták a 24 éve futó franchise legújabb felvonását, melyről röviden, spoilerek nélkül már véleményeket is közölhettek a közösségi médiában. Ezek alapján megnyugodhat mindenki, aki attól félt, hogy a harmadik rész tökéletes lezárása után a stúdió nem tudja tovább emelni a tétet és az érzelmi töltetet.

Rob Reyes

A Toy Story 4 minden igényt kielégít, emellett pedig a franchise legviccesebb és legérzelmesebb jelenetit is tartalmazza. A vége pedig garantáltan meg fog lepni mindenkit. A stáblista közben is érdemes maradni, mert nagyszerű pillanatoknak lehetünk szemtanúi.

Steven Weintraub

Néhány dolog a Toy Story 4-ről: az animáció, amit a Pixar letett az asztalra, az valami elképesztő, Keanu Reeves, mint Duke Caboom pedig egyszerűen zseniális. Imádtam az egész filmet. Remekül kivitelezett. Csak ajánlani tudom.

Erik Davis

A Toy Story 4 egy újabb fantasztikus fejezete a szériának és talán ez érződik a leginkább kalandfilmnek mindközül. Olyan komoly témákat érint, mint a búcsúzás, a második esélyek, vagy az otthon keresés, de azért néhány hasfájdítóan vicces poén is helyet kapott benne. Igaz, ennek ellenére annyira megtudott hatni, hogy jobban sírtam rajta, mint az előző részeken.

Alisha Grauso

A Toy Story 4 befejezése az előző felvonáshoz hasonlóan igazán szívfacsaró lett. Az elképesztően vicces jelentek (melyek java részét Duke Caboom-nak köszönhetjük) között pedig egy rendkívül lélekkel teli sztori húzódik meg, amiben a Pixar mindig is remekelt. Imádtam.

James Viscard

Az új karakterek tökéletesen bele illenek a cselekménybe, és régi kedvenceink is csak úgy remekelnek.