Habár a Shazam! világpremierjére még közel egy hónapot várnunk kell, ennek ellenére néhány szerencsés, tengerentúli kolléga már beülhetett rá. Mivel egy nagyköltségvetésű produkcióról van szó, véleményüket az embargó miatt egyelőre csak a röviden tehették közze a közösségi médiában. Az viszont ezekből is tisztán látszik, hogy a Shazam! pont olyan lett, mint amilyennek vártuk, könnyed, vicces és nagyon szórakoztató.

Mansoor Mithaiwai

A Shazam! teljes mértékben szórakoztató film. Zachary Levi tökéletes választás volt, de a mozi igazi hőse Jack Dylan Glazer. Mindent összevetve a Shazam! egy teljesen átlagos szuperhős film, mégis van benne valami, ami miatt frissnek hat.

Jenna Busch

Végre megengedték, hogy elmondhassam: a Shazam! fantasztikus lett. Csupa szív és olyan, mint egy valóra vált gyerekkori álom. Vicces, és pontosan eltalálták a hangvételét. Zachary Levi tökéletes a szerepben.

Zachary Levi erre a szerepre született. Rengeteg vicces pillanatot szállít fiatal partnerével, Jack Dylan Grazerrel egyetemben. A film egy csomó meglepetést tartogat a képregény rajongók számára, de elég mainstream is ahhoz, hogy új rajongókat szerezzen.
A Shazam! a Segítség felnőttem és a Reszkessetek betörők szerelemgyereke, vagyis egy minden igényt kielégítő, családbarát és érzelmekkel teli alkotás. Szórakoztató, vicces és meglepően nagy szívvel készült.

Paul Shirley

Zachary Levi-ból csak úgy árad a karizma és a játékosság, miközben egyszerre sebezhető és erős szuperhős is egyben. A karakterben pedig megvan a potenciál ahhoz, hogy később folytatásokban és a DC szóló, valamint csapat filmjeiben is felbukkanjon…legalábbis én remélem, hogy így lesz.