Shane Black, Predator mozija felett már hónapokkal ezelőtt elkezdték kongatni a vészharangokat. Ami részben érthető is, hiszen a film több utóforgatásra is szorult, melyek következtében a teljes utolsó harmadot át kellett alakítani. Emiatt pedig az eredetileg februárra kitűzött premier szeptemberre csúszott, ami a filmes világban elég rossz ómen szokott lenni. Szóval minden adott volt ahhoz, hogy a Predator – A ragadozó teljes katasztrófa legyen, azonban az első vélemények alapján úgy tűnik, hogy Shane Black tapasztaltsága megmentette a produkciót.

Matthew Leyland

Black filmje igazán pörgős lett. Egy nagy becsapódással indít, aztán csőstül jönnek a zűrzavarok, olyan, mintha egy hullámvasúton ülnénk. A brutális jeleneteknek köszönhetően pedig egy percre sem lankad a nézők figyelme. Emiatt azonban nem is nagyon törekszik arra, hogy igazi feszültséget keltsen.

Jordan Mintzer

Hogy valóban szüksége volt-e a világnak erre a reboot-ra az továbbra is jó kérdés, de Black legalább nem vette túl komolyra a hangnemet és emiatt elejétől a végéig szórakoztató tud lenni a filmje.

Hugh Armitage

Kevésbé akciódús, mint az eredeti, de a remek szereplőgárdának és Shane Black rendezésének köszönhetően sikerült új életet lehelni ebbe a franchiseba. Egyértelműen nem ez Black legjobb filmje, de ettől függetlenül nagyon szórakoztató, egész addig, amíg el nem kezdesz agyalni rajta.

Az első vélemények alapján tehát az új Predator mozi olyan lett, mint amiben a lelkünk mélyén azért reménykedtünk: pörgős, brutális és veszettül szórakoztató agykikapcsolós móka. Ezek után csak még jobban várjuk a jövőheti premiert.