Sokan már a filmterv felröppenésének pillanatában elkezdték temetni, a Nintendo által kiadott, Detective Pikachu címre keresztelt videojáték adaptációját. A nemrég befutott előzetes vélemények alapján, azonban úgy tűnik, hogy hiba volt, mert a tengerentúli kritikusok szerint, a Pokémon: Pikachu, a detektív nem csak, hogy jól sikerült, de egyesek a valaha készült legjobb videojáték adaptációnak is kikiáltották már.

Dan Casey

A Pokémom: Pikachu, a detektív elejétől a végéig élvezetes kikapcsolódást nyújt. Csupa szív, a történet pedig elképesztően bájos és remekül épít univerzumot is. Biztos valami pollen lehetett a levegőben, mert egyes részeknél könnyes lett a szemem.

Megan Peters

A Pikachu, a detektív telibe talált! Régi és új rajongók egyaránt élvezni fogják ezt a lélekkel teli filmet. A Legendary és Warner Bros. stúdió sikerrel vette az akadályokat, amin elcsúszhatott volna ez az élőszereplős adaptáció. Sokat nevettem rajta, de közben a szívemet is célba vette. És ez még csak a Pokémon univerzum kezdete.

Paul Shirley

Meglepően kellemes perceket okozott a Pikachu, a detektív. Bolondos, de ugyanakkor csupa szív is és tele van Pokémonokkal, amivel lefekteti az alapokat az elkövetkező folytatásoknak és spinoff-oknak. Tökéletes szórakozás rajongók és nem rajongók számára is.

David Crow

Wow, a Pokémon: Pikachu, a detektív simán a valaha készült legjobb videojáték adaptáció, ami egészen biztosan kielégíti majd az összes Pokémon rajongó igényeit. Ki gondolta volna, hogy Ryan Reynolds egy gömbölyded szőrcsomóként is képes elcipelni egy teljes filmet a hatán.

Terri Schwartz

Most jöttem ki a Pokémon: Pikachu, a detektív vetítéséről és az első gondolatom róla az, hogy: ÚRISTEN, HOGY SIKERÜLT ILYEN CUKIRA MEGCSINÁLNI PIKACHU-T?! Ha szereted a Pokémon-t, akkor ezt a filmet is imádni fogod.