Már hazánkban is megindult a jegyelővétel a következő hónap(ok) legnagyobb durranásának ígérkező, Pókember – Idegenben című filmre. A külföldi sajtó munkatársai azonban olyan kiváltságos helyzetben vannak, hogy már láthatták a Marvel és a Sony stúdió közös Pókember mozijának folytatását. Erről pedig azonnal hírt is adtak rövid, a közösségi médiában közzétett, természetesen spoilermentes véleményükkel. Ezek szerint az Idegenben remekül sikerült, és a Bosszúállók: Végjáték komorabb hangvétele után igazi felüdülés.

Maude Garrett

A Pókember – Idegenben REMEK film lett! Jake Gyllenhaal tökéletesen uralja a vásznat a szerepében és igazán karizmatikus is. Igazán jól eső, könnyed alkotás volt főleg a kissé megterhelő Végjáték után. A stáblista utáni jelenetet pedig véletlenül se hagyjátok ki. El fogjátok dobni tőle az agyatok!

Erik Davis

A Pókember – Idegenben vicces, izgalmas, romantikus és tökéletesen bővíti a HAZATÉRÉSSEL útjára indított Pókember világot. Valamint azt is tökéletesen mutatja be, hogy a VÉGJÁTÉK eseményei milyen hatással voltak a világra. És tele van nem várt fordulatokkal is. A rajongója lettem.

Mike Cecchini

A Pókember – Idegenben nagyszerű folytatása a Bosszúállók: Végjátéknak, ugyanakkor különálló kalandként is képes helyt állni. Sokkal viccesebb és látványosabb, mint amilyen a HAZATÉRÉS volt és a filmzene ezúttal is gyilkos. Óvakodjatok a spoilerektől!

Matt Singer

A Pókember – Idegenben nehéz helyzetből indult, mert két epikus Bosszúállók mozi és egy zseniális Pókverzum után került bemutatásra, de örömmel jelenthetem, hogy nagyon jól vette az akadályokat. A sztori ugyan kisebb léptékű, de Peter lelki vívódását nagyon érzékenyen sikerül bemutatni általa. Minden Pókember rajongó garantáltan elégedett lesz vele, akárcsak én.

Jim Vejvoda

A Pókember – Idegenben egy elképesztően szórakoztató, okosan kivitelezett és összességében talán az MCU falmászójának legizgalmasabb kalandja. Dugig van szívmelengető jelenettel, de az akciók szcénákra sem lehet panaszunk.

Brian Truitt

Az Idegenben mindent összevetve nem tetszett annyira, mint a Hazatérés, de ettől függetlenül nagyon menő volt és továbbra olyan, mint egy óda a tini románcokhoz. Tom Holland továbbra is lenyűgöző Pókember, Zendaya MJ-ként legalább olyan cool segítő, mint Shuri, Jake Gyllenhaal pedig a lehető legjobb választás volt Mysterio szerepére.

Preeti Chhibber

Minden spoiler nélkül: ez a legképregényesebb mozi, amit a Marvel letett az asztalra. Az utolsó harmadra szavak sincsenek, a két stáblistás jeleneten pedig H O S S Z Ú ideig fog rágódni az agyam. Alig várom, hogy még legalább háromszor megnézhessem.

Kevin McCarthy

Az IDEGENBEN megfosztotta Sam Raimi Pókember 2-jét a legjobb Pókember film címétől. Mától számomra ugyanis messze ez a legjobb. Annyira elképesztő, hogy spoilerek nélkül el sem tudom mondani, hogy miért imádtam ennyire. Gyllenhaal hihetetlen, Holland pedig újfent bizonyította, hogy ő az eddigi legjobb Pókember. Elképesztő.