Idehaza április 4-én, azaz kicsivel több, mint két hét múlva debütál a legújabb Stephen King adaptáció, a Kedvencek temetője személyében. A külföldi kritikusok azonban már beülhettek a filmre, az SXSW horror fesztivál keretein belül és azon nyomban meg is osztották véleményüket, az ott látottakról, melyek alapján az AZ után ismét egy remek King adaptáció  született.

Haleigh Foutch

A Kedvencek temetője olyan tökös, mint amilyennek minden jó adaptációnak lennie kellene. Stephen King könyvének rémisztő elemei remekül jelennek meg a vásznon és rendelkezik néhány ötletes csavarral is, ami még a legnagyobb rajongókat is meglepi majd.

Erik Davis

A Kedvencek temetője az elejétől a végéig képes rettegésben tartani minket. A jól időzített jump scare jelenetek és a félelmetesen sejtelmes hangeffektek pedig csak még ijesztőbbé teszi az egész élményt.
Haeather Wixon
Nagyon sok féle képpen elképzeltem már milyen lehet majd a Kedvencek temetője és most, hogy láttam csak annyit mondhatok, hogy: úgy meg tudott lepni, ahogy azt sosem gondoltam volna. Minden elismerésem a készítőknek!

Rafael Motamayor 

A Kedvencek temetője szuper sötét, csavaros, brutális és meglepően vicces! Sokkal inkább operál fekete humorral, mint az eredeti és, ami a legjobb, hogy működik!

Bad Feeling Mag

MEGCSINÁLTÁK. A Kedvencek temetője egy nagyon felkavaró újraértelmezése lett Stephen King legrémisztőbb könyvének.