Néhány szerencsés külföldi újságíró már láthatta, az idehaza is sokak által várt John Wick széria harmadik felvonását. Erről egyelőre csak rövid, a közösségi médiában közzétett mini kritikák formájában nyilatkozhattak, de már ebből is tisztán látszik, hogy a harmadik felvonás nem okoz majd csalódást a franchise szerelmeseinek.

Terri Schwartz

Ha többet akartál John Wick-ből, akkor van egy jó hírem, mert a John Wick 3-ban mindenből több van, mint korábban. Több lélegzetelállító harcjelenet, több apró részlet és még több kutya (ezért külön hatalmas dicséret!)

Steven Weintraub

A John Wick 3 LENYŰGÖZŐ lett. Az akció jelenetek java része annyira elképesztő, hogy azon gondolkodtam, vajon Chad Stahelski és csapata hogyan filmezték le azokat. A kedvenc szcénám azonban az, amelyikben Keanu Reeves és Halle Berry a kutyáikkal együtt szerepelnek. Csak győzzétek kivárni…

Brent Goldman

Mike Rougeau

A John Wick 3 tökéletesen építi tovább a széria mitológiáját, emellett pedig a sorozat legmenőbb akció jeleneteit, valamint legemlékezetesebb mellékszereplőit is szállítja.

Hoai-Tran Bui