Nemrég derült ki, hogy az áprilisban bemutatásra kerülő, A gyászoló asszony átka című horror film hivatalosan is a Démonok között franchise részét képzi. Ezt az a néhány szerencsés néző és kritikus is megerősítette, akik már láthatták a múlt héten véget ért SXSW horror fesztivál keretein belül. Természetesen az újságírók azonnal világgá kürtölték véleményüket a sorozat legújabb tagjáról, ami sajnos inkább az Apáca minőségéhez közelít nem pedig a Démonok között első, vagy második részéhez.

Rob Hunter – Film School Rejects

Sajnos az igazi átok az, hogy ez a film csak átlagos és unalmasnak mondható ijesztgetésekkel tudott operálni.

Jim Vejvoda – IGN Movies

Egyértelműen nem a széria leggyengébb felvonása, de sajnos nem volt képes semmi újdonsággal szolgálni, pedig az alapjául szolgáló folklórból jóval többet ki lehetett volna hozni.

Matt Donato – We Got This Covered

A Gyászoló asszony átka igyekszik a Conjuverse (Démonok között univerzum) szellemiségét megidézni, de sokkal inkább hasonlít egy átlagos horror filmre, ami nem tartogat különösebb izgalmakat.

Rafael Motamayor – GameSpot

A Gyászoló asszony átkából hiányzik az a plusz, amitől úgy éreznénk, hogy ez egy vérbeli Démonok között film.

Monica Castillo – RogerEbert.com

A Gyászoló asszony átka csak nagyon lazán kapcsolódik a Démonok között univerzumához, emellett pedig rémesen vérszegény forgatókönyvvel és gyenge ijesztegetésekkel rendelkezik, ami nem képes kielégíteni a “főfilmek” rajongóit.

Jonathan Barkan – Dread Central

Horror filmként épphogy elmegy. Aki arra számít, hogy halálra rémül majd, csalódni fog, de van benne néhány jelenet, ami közben garantáltan eltakarod majd a szemed.