Végre lejárt az év egyik legjobban várt alkotására, vagyis a Godzilla II. – A szörnyek királyára vonatkozó szociális embargó, ami azt jelenti, hogy a külföldi kritikusok, akik már láthatták a filmet elárulták, hogy az mennyire tetszett nekik. Igaz, egyelőre csak tömören, de már ebből is tisztán látszik, hogy 2014-es Godzilla folytatása az első résszel ellentétben igazán EPIKUS lett!

Megan Peters

A Godzilla II. – A szörnyek királya az a film, amire már évek óta vártam. Egy feszült hangulatú folytatás, aminek sikerült megidéznie az eredeti, japán kaiju mozik szellemét. Ha pár szóval kellene jellemeznem, akkor ezek lennének azok: monumentális, epikus és megdöbbentő.

Terri Schwartz

Pár héttel ezelőtt Tokyo-ban volt szerencsém látni a filmet! És annyit mondhatok, ha szeretnél néhány elképesztő óriásszörny összecsapást látni, akkor nem leszel majd csalódott.

Andre (Black Nerd)

Most, hogy lejárt a szociális médiára vonatkozó embargó, végre kimondhatom, hogy TE SZENTSÉGES GODZILLA! Ha a 2014-es első résszel az volt a gondod, hogy nem kaptak a szörnyek kellő játékidőt, akkor most kárpótolva leszel. Elejétő a végéig szórakoztató.

Steven Weintraub

A speciális effektusok valami elképesztőek! Nagyon elégedett vagyok azzal, amit a rendező, Michael Dougherty kihozott az alanyagból. És azok a szörny csaták, alig várom, hogy újra lássam őket. Ha eddig nem érdekelt a Godzilla II., akkor most itt az ideje jegyet venned rá, mert kár lenne kihagyni.

Dan Casey

A Godzilla II. – A szörnyek királya talán a legszórakoztatóbb alkotás, amit az utóbbi pár évben láttam. Az viszont egyértelmű, hogy a Monsterverse eddigi legjobbja. A látvány valami fantasztikus, és minden egyes akció jelenet simán lehet az új háttérképed is, annyira szépen megkomponált. Ha teheted, minél nagyobb vásznon nézd meg.

Paul Shirley

A szörnyek királya, az a modern kori Godzilla feldolgozás, amire régóta vártunk. Minden meg van benne, ami a 2014 első részben nem volt, ami pedig abban működött, az itt 100x jobban működik. Szóval röviden és tömören: rohadt jó!

Erik Davis

A Godzilla II. – A szörnyek királya tele van szörny összecsapásokkal, amik szemet gyönyörködtetőek és nagyon intenzívek, olyan szépen megvalósították őket, mintha egy képregényt lapozgatnánk. Ha egy minden tekintetben hatalmas szörnyfilm minden vágyad, akkor most megkaptad. Ezekután már alig várom a Godzilla vs. Kong-ot!