Két hét múlva már mi is jegyet válthatunk a legendás Tim Burton által rendezett élőszereplős Dumbó filmre, melynek főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton, valamint Danny DeVito. Amerikában, ahogy az lenni szokott, a híresebb filmkritikusok már láthatták a Disney legújabb, kasszasikernek ígérkező moziját. A cégtől nem meglepő módon, teljes kritikákat még nem közölhettek az újságírók, de a közösségi médiában, rövid véleményeket igen. Ezekből szemezgettünk nektek néhányat:

Peter Sciretta

Nick Kazden

Nem is tudom mit vártam előzetesen ettől a filmtől, de azt kell, hogy mondjam a Dumbó igazán szívmelengetőre sikerült. Nagyon szórakoztató és minden percét élveztem. Az élő szereplőgárda remek munkát végzett, de a show-t mégis a számítógéppel generált Dumbó lopja el, akárhányszor csak feltűnik a színen.

Chris E. Hayner

Nagyon élveztem a Dumbó-t. Ez egy nagyon szép és nagyon szeszélyes film egy CGI elefánttal a főszerepben, akinek hatalmas szíve van. Maga a történet egyszerű, ezért ne várjunk nagy mélységeket, de ettől eltekintve egyértelmű ez az utóbbi évek legjobb Tim Burton mozija.

The Foxglove Child

A Disney újragondolt Dumbó-ja sokkal többet nyújt, mint ahogy azt a legtöbben előzetesen gondolnák. A címszereplő CGI elefánt pedig garantáltan megmelengeti majd a legfagyosabb szíveket is.