A Marvel legújabb dobásáról azután érkeztek meg az első rövid vélemények, hogy lejárt a film közösségi médiára vonatkozó embargója. A teljes hosszúságú kritikákra még várnunk kell néhány napot/hetet, de már a pár száz karakteres leírásokból is tisztán látszik, hogy a Fekete Párduccal sem lőtt mellé a stúdió, sőt egyes kritikusok a legjobb Marvel filmnek kiáltották ki.

Geeks of Color

A Fekete Párduc a valaha készült legjobb Marvel film. Teljesen elvarázsolt az elejétől a végéig. Köszönöm, Ryan Coogler!

Angie J. Han

Nem akartam, hogy vége legyen ennek a filmnek. Amint pedig véget ért legszívesebben újra beültem volna rá. Visszafogott akciók és okos történet jellemzi. Shuri az új kedvencem, Killmonger fantasztikus, T’Challa pedig megérdemelné, hogy az MCU vezéregyénisége legyen. Coogler újra megcsinálta.

Mike Ryan

A Fekete Párduc a Marvel egyik legfontosabb filmje. A vetítés közben folymatosan emlékeztetnem kellet magam, hogy egy Marvel filmet nézek, mert annyira sok mondanivalóval bír ez a történet. És Michael B. Jordan… anyám!

Kendra James

Lejárt a Fekete Párducra kiszabott embargó, így már elmondhatom, hogy kiváló film lett, az eddigi legkidolgozottabb Marvel főgonosszal.

Peter Sciretta

A Fekete Párduc olyan élményt nyújt, mint eddig egyik másik Marvel alkotás sem. Egy vizuális szörnyeteg. Wakanda hihetetlenül szépen kidolgozott, a főantagonistának pedig valódi, érhető indokai vannak. Ez a Marvel egyik legfontosabb filmje. Elképesztően jó.

Február 15-től pedig a saját szemünkkel is meggyőződhetünk róla, hogy mennyire sikerült jól a stúdió tizennyolcadik alkotása.