Egy-két hete már megírtuk, hogy néhány szerencsés DC rajongó már láthatta a James Wan rendezésében készült Aquman mozit. A rajongók természetesen az egekig magasztalták a legújabb DC adaptációt, de ma végre a kritikusok is nyilatkoztak róla. Igaz, egyelőre csak röviden, a közösségi oldalakon. Ezekből szemezgettünk nektek:

Andrew Dyce

Az Aquaman lélegzetelállítóan gyönyörű, néhol kissé fura, ugyanakkor badass alkotás lett. És tele van remek ötletekkel. Legjobban úgy tudnám leírni, mintha Hideo Kojima rendezett volna egy Avatar filmet, aminek a 80-as évekbeli Schwarzenegger a főszereplője.

Brandon Davis

Az Aquaman remek mozi lett. James Wan ugyanis egy nagyon különleges szuperhős eredetfilmet tett le az asztalra. A világ, amit megteremtettek, vizuálisan lenyűgöző. Jason Momoa, mint Arthur Curry, pedig totálisan badass.

Paul Shirly

A rövid reakcióm az Aquaman-ről az, hogy: Imádtam! Egy vérbeli képregényfilm telis tele nagyszerű akció jelenettel, ikonikus momentumokkal és ötletes vizuális megoldásokkal. Momoa teljesen magáévá tette a karaktert, Wan pedig tisztelettel nyúlt az alapanyaghoz, ugyanakkor sikerült neki a modern időkhöz igazítani azt.

 Peter Sciretta

Az Aquaman sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Olyan mintha a Marvel első fázisának filmjeinek legnagyobb erősségeit pakolták volna bele. Akkor a legjobb egyébként, amikor csak szórakoztató akar lenni és ezért nem is veszti túl komolyan magát. Fekete Manta kiváló főgonosz, akit a képregény rajongók imádni fognak.

Umberto Gonzalez

LENYŰGÖZŐ volt az Aquaman film! Jason Momoa személyében nem csak Atlantisznak, de a DCEU-nak is új királya van. Alig várom, hogy újra megnézhessem.

Ashley Menzel

Az Aquaman egy faltól falig szórakoztató mozi! Tökéletes egyensúlyban van benne a humor és az akció. James Wan megmutatta rendezői képességeit és letette kézlenyomatát a DC filmek világában. Momoa magával ragadó Aquamanként és ezáltal végre elő lépett az árnyékból és legalább olyan jó bemutatkozást kapott, mint Wonder Woman.

Nos, az eddig napvilágot látott rajongói vélemények is több, mint bíztatóak voltak, de az végképp megnyugvással tölt el minket, hogy tengerentúli kollégáink is így látják a helyzetet. Ezért most még jobban várjuk a december 13-i hazai premiert.