Az 1977-es Sóhajok című, klasszikus horror film remake-ja pár hónapja kapta meg első, körülbelül másfél perces ízelítőjét, ami annak ellenére, hogy gyönyörű képekkel operált, csontig hatolóan nyugtalanító is volt egyben. Nos, ez a tegnap kiadott teljes értékű előzetesre hatványozottan igaz. Szokás szerint a történetről is többet tudhattunk meg általa és a hangulatából is több ízelítőtt kaphattunk, ami alapján már most kijelenthető, hogy a Luca Guadagnino (Szólíts a neveden!) által rendezett, több, mint két és fél órás horror remake bizony próbára teszi majd az ember lelkét. Ahogy próbára tette a főszereplő Dakota Johnson-ét is, aki egyik interjújában elárulta, hogy lelkileg különösen megeröltető volt számára a forgatás:

A forgatás annyira szétszedte az idegeimet, hogy terápiára kellett járnom. Egy elhagyatott hotelben voltunk egy hegy tetején. Iszonyú hideg volt.

Az előbb említett Dakota Johnson mellett olyan további színészek kaptak helyet az 1977-es horror feldolgozásában, mint Tilda Swinton, Mia Goth (Az egészség ellenszere), Angela Winkler (Dark), Chloë Grace Moretz (Engedj be!) és Jessica Harper, aki 40 évvel ezelőtt az eredeti film fiatal főszereplőjét játszotta. A Sóhajok, története szerint egy fiatal balett táncos 1977-ben Berlibe utazik, hogy a színvonalas helyi táncakadémián tanuljon, azonban csakhamar kénytelen szembesülni az akadémia falai között élő természetfeletti eseményekkel, melyek egyre több halálos áldozatot követelnek.