December végén, 54 év után tér vissza a nagyvászonra Mary Poppins karaktere, akit ezúttal nem Julie Andrews, hanem Emily Blunt kelt majd életre. A bemutató közeledtével Amerikában megtartották az első sajtóvetítéseket, melyek után a filmes újságírók egyöntetűen pozitívan vélekedtek a Mary Poppins visszatér című alkotásról. Legtöbben a főszereplő Emily Blunt alakítását, valamint fantasztikus technikai megoldásait dicsérték. Néhány rövid véleményt össze is gyűjtöttünk nektek, amiket alább olvashattok:

Zach Pope

A VARÁZSLAT VISSZATÉRT! Emily Blunt tökéletes Mary Poppins, akárhányszor megláttam a vásznon mosolyogni kezdtem. A 2D-s animációs szegmensek pedig GYÖNYÖRŰEK voltak. Ez a film olyan varázsaltos élményt nyújtott, mint amikor először léptem Disneyland-be.

Courtney Ho-Ho-Howard

A Mary Poppins visszatér olyan, mint egy meleg, puha és kényelmes takaró, amire mindannyiunknak szüksége van. Tiszteletteljesen egyensúlyozik a nosztalgis hangulat és a modern technika között, ami egy kreatív, szemkápráztató és elrgadó filmet eredményezett. Emily Blunt pedig tökéletes.

Alisha Grauso

Bevallom elég lehangoló napom volt mielőtt beültem a filmre. Aztán két órával később boldogsággal telve sétáltam ki róla. Ez egy igazi “boldogság gyártó” alkotás. Nem lesz nehéz dolga, hogy bezsebeljen pár Oscar jelölést.

Stephen (Dirk) Libbey

Ahogy a filmbeli Banks család, úgy én sem tudtam mekkora szükségem van Mary Poppinsra, egészen addig ameddig meg nem érkezett. Emily Blunt varázslatos.

Ezek alapján a Mary Poppins folytatása, 54 évvel az eredeti után is képes volt elvarázsolni az embereket és az előzetes kritikákból arra lehet következtetni, hogy tökéletes kikapcsolódást nyújt majd az egész család számára, így az ünnepek előtt.

Hazai bemutató: 2018. december 20.