Tegnap derült égből villámcsapásként tette közzé a Pixar, a Toy Story negyedik részének első mézesmadzag előzetesét, ma pedig már meg is érkezett a második is. Amelyben megismerkedhetünk két újabb szereplővel, valamint a történetről is többet tudhattunk meg  a teaser előzetes hivatalos szinopszisának köszönhetően. A két új karaktert egyébként Ducky-nak és Bunny-nak hívják, akiket a két híres amerikai komikus, Jordan Peele (Keanu – Macskaland) és Keegan-Michael Kay (Predator – A ragadozó) szólaltat majd meg. Peele a horror kedvelő közönségnek sem lehet ismeretlen, ugyanis ő rendezte a tavalyi égy egyik legnagyobb sikerfilmjét, a Tűnj el!-t is.

A Toy Story 4-ben, Woody kalandozásai során egy karneválon is kiköt majd, ahol összetalálkozik Ducky-val és Bunny-val, a két karneváli nyereményjáték plüssel, akiknek az a leghőbb vágyuk, hogy valaki megnyerje őket. De terveiket keresztül huzzák Woody-ék, ezért aztán a két plüss egy olyan játékcsaládban találja magát, akik el sem tudják képzelni milyen érzés lehet a nyereményfalon várni, hogy valaki megnyerje őket.

A filmet John Cooley (Riley első randija) rendezte, producerei pedig Jonas Rivera (Agymanók, Fel!) és Mark Nielsen (Agymanók) voltak. A Toy Story 4. része Amerikában 2019. június 21-én, míg idehaza 2019. július 11-én kerül majd bemutatásra.