A Pannonia-Entertainment jóvoltából május 10-én ismét a mozikba kerül egy igazi klasszikus, Quentin Tarantino első nagyjátékfilmjének, a Kutyaszorítóban-nak a személyében. A közel 30 éves alkotást digitálisan felújított képpel és hanggal élvezhetik majd a rajongók, igaz csak limitált ideig. A film szinkronizált (Corvin Mozi) és feliratos (Művész Mozi) változatban is megtekinthető lesz. Hogy előbbi az új, vagy a legendás régi szinkront takarja arról egyelőre nincsenek információink, de akármelyikről is legyen szó nagy dicséret illeti a Pannonia-Entertainment filmforgalmazót, akik ezúttal is egy sokak által kedvelt kult filmet hoznak vissza a nagy vászonra, ezzel rengeteg filmrajongónak szerezve örömet.

UPDATE! Időközben a forgalmazótól azt az információt kaptuk, hogy a klasszikus első magyar szinkronnal kerül bemutatásra a film!

Facebook oldalunkon egyébként már játékot is hirdettünk, melynek keretén belül 5 szerencsés olvasónk páros jegyet nyerhet a Kutyaszorítóban újra bemutatójának premier előtti vetítésére, amely 2018. május 9-én, 19:00-kor lesz a Pólus Moziban.

🎬🎬🎬NYEREMÉNYJÁTÉK!🎬🎬🎬

A Pannonia Entertainment jóvoltából most öt szerencsés olvasónk páros jegyet nyerhet a…

Közzétette: Filmsomnia – Online Mozimagazin – 2018. május 3.